Kalender » Military Boekelo

Military Boekelo: 6 - 9 oktober 2016

militaryboekelo.jpg

In Nederland is de paardensport van oudsher zeer geliefd en de Nederlandse ruiters, amazones en paarden doen het altijd goed in wedstrijdverband. Dit heeft zeker iets te maken met de vele paardensportevenementen die jaarlijks worden georganiseerd. Ook de Military Boekelo, nabij Enschede, behoort tot de topevenementen van het land. Iedereen kan Military Boekelo bezoeken wanneer je in het bezit bent van kaarten. Onderstaand alle informatie over Military Boekelo zoals tickets en kaartverkoop, het programma en de bereikbaarheid.

Military Boekelo 2016

Toppers uit de internationale paardensport staan op het affiche van de Military Boekelo. Diverse disciplines komen aan bod zoals dressuur, springen en crosscountry. Het paardenevenement is zelfs meerdere malen door de ruiters gekozen tot beste Military van de wereld. De Military Boekelo is ook een evenement waar je perfect kunt netwerken. De organisatie geeft zelfs aan dat het grootste zakenrelatie evenement van Nederland is. De volgende editie van de Military Boekelo vindt plaats van donderdag 6 tot en met zondag 9 oktober 2016.

Kaartverkoop

Jaarlijks wordt Military Boekelo door ruim zestigduizend belangstellenden bezocht, hiermee behoort het tot de grootste sportevenementen. De tickets zijn gedurende de Military verkrijgbaar aan de kassa van het evenement op het locatieterrein. Online op de Military-website zijn kaarten te koop in de voorverkoop. De kaarten zijn overigens absoluut niet duur te noemen, afhankelijk van de dag varieren de reguliere kaarten tussen de € 7 en € 25,- per persoon. Kinderen kunnen gratis naar binnen of tegen een gereduceerd tarief.  Frequente bezoekers kunnen een passe-partout kopen waarmee de Military Boekelo alle dagen bezocht kan worden voor slechts € 35,- totaal.

Programma

Uiteraard staan de dagen van de Military Boekelo bol van de paardensport. Maar zoals eerder benoemd is het ook een uitgelezen mogelijkheid om met klantenrelaties te netwerken. Verder is er voldoende horeca om een bezoek aan de Military een zeer gezellige te maken. Ook voor de kinderen worden er activiteiten georganiseerd.

Bezoeken Military Boekelo

Als je met de auto naar de Military wilt gaan kan je parkeren tegen betaling. Vanaf verschillende verder weg gelegen parkeerterreinen rijden pendelbussen naar het locatieterrein. Treinreizigers kunnen vanaf het NS-treinstation van Enschede ook met behulp van pendelbussen bij de Military geraken.