Kalender » Milkshake Festival 2016

Milkshake Festival 2016 - Westerpark Amsterdam

milkshake-2014-3.jpg

Het Milkshake Festival is een vrijzinnig festival dat onder andere gelijkheid propageert. Niet moet en alles mag, dat zijn de kernwaarden van het festival. Milkshake Festival vindt ieder jaar plaats in het Westerpark in Amsterdam. Om het festival bij te kunnen wonen dien je tickets te kopen. Milkshake Festival vindt plaats op zaterdag 30 en zondag 31 juli 2016.

Milkshake Festival 2016

Het Milkshake Festival is ontstaan uit een samenwerking tussen Paradiso en AIR. Vrijheid, liberaliteit, gelijkheid en genieten van het leven. Dat is wat Milkshake Festival wil uitstralen. Iedereen kan dus volledig zichzelf zijn op het festival waar je wordt getrakteerd op de lekkerste dancemuziek. Het maakt niet echt wat voor weer het wordt, de verdeling tussen indoor en outdoor podia is ongeveer gelijk.

Openingstijden en line-up

De openingstijden van Milkshake Festival zijn van 12.00 uur 's middags tot 23.00 uur 's avonds. De line-up van de DJ's en de invulling van het programma vind je op het Milkshake Festival.

Afterparty

Sommige mensen worden pas actief tegen middernacht. Dat geeft natuurlijk een probleem wanneer Milkshake Festival om 23.00 uur is afgelopen. Gelukkig kan je verder feesten op de afterparty die in de Westerunie / Westerliefde plaatsvindt tussen 23.00 en 04.00 uur. Het adres van deze locatie is Klonneplein 4-6 in Amsterdam.

Kaarten kopen

Koop je kaarten voor het Milkshake Festival via bijvoorbeeld de website van het dancefestival. Een entreebewijs voor het Milkshake Festival kost € 43,50 per persoon. Als je er vroeg bij bent ontvang je een leuke korting op je toegangsticket. Als je de afterparty wilt bezoeken kost je dit € 15,-. Een combiticket voor zowel Milkshake Festival als de afterparty kost € 55,- per persoon.

Bezoeken Milkshake Festival

Parkeren rondom het Westerpark is niet altijd even eenvoudig. Er is al redelijk snel een tekort aan parkeerplaatsen dichtbij de ingang. Aan de Van Bleiswijkstraat 8 vind je een parkeergarage (parkeergarage Westerpark). Als het mogelijk is voor je, bijvoorbeeld omdat je in de buurt woont, is het aan te bevelen om met de fiets naar Milkshake Festival te komen. Het openbaar vervoer is ook een mogelijk, er zijn verschillende bus- en tramhaltes vlakbij het locatieterrein.