Kalender » Modefabriek Amsterdam

Modefabriek 2016: tickets en openingstijden

modefabriek.jpg

De laatste trends en ontwikkelingen op modegebied spot je op Modefabriek, het mode evenement dat tweemaal per jaar wordt georganiseerd in de Amsterdam RAI. Honderden professionals en modemerken presenteren zich aan de modewereld en geven een inkijkje in de trends van morgen. Bezoek ook Modefabriek en zorg dat je alles weet over dit evenement. Onderstaand volgt alle informatie over Modefabriek waaronder de openingstijden, locatie en adres, tickets en kaartverkoop, programma en bereikbaarheid.

Modefabriek 2016

Twee keer per jaar vindt er in de Amsterdam RAI het aansprekende evenement Modefabriek plaats. Modefabriek is een platform waar modemerken, modelabels, maar ook ontwerpers zich presenteren aan de bezoekers. Tot de bezoekers behoren de retailsector, stylisten, modespecialisten, leveranciers, groothandels, agenturen, pers, enzovoorts. Behalve de laatste modetrends kan je tijdens het evenement bijvoorbeeld ook lezingen en workshops bijwonen, shoppen of de foodmarket bezoeken. De volgende editie van de Modefabriek is gepland op zondag 10 en maandag 11 juli2016. De wintereditie vindt plaats in de maand januari.

Tickets en kaartverkoop

Tickets kunnen worden gekocht aan de deur of vooraf via de website van de Modefabriek. Aan de deur kosten tickets € 17,50 per persoon (inclusief BTW) en tijdens de voorregistratie ontvang je een leuke korting en betaal je maar € 10,- per persoon (exclusief BTW). Je kunt de Modefabriek alleen bezoeken wanneer je over een KvK-nummer of over een pers-accreditatie beschikt. Gewone bezoekers zonder affiniteit met de mode-industrie, studenten, verticale kledingbedrijven en ondernemingen niet uit de modebranche kunnen de Modefabriek niet bezoeken.

Openingstijden

Het evenement duurt twee dagen, de modefabriek heeft gedurende deze twee dagen de volgende openingstijden:

  • Zondag 10 juli: 10 – 18 uur
  • Maandag 11 juli: 10 – 18 uur

Bezoeken Modefabriek

De Modefabriek vindt plaats in de bekende beurshal Amsterdam RAI. Het adres van deze locatie is Europaplein 22, 1078 GZ in Amsterdam. Je bereikt de RAI met de auto door te navigeren op dit adres. Parkeren is mogelijk, aangezien er zeer veel betaalde parkeerplaatsen zijn rondom het complex. Met de trein kan je de Modefabriek bezoeken door uit te stappen op treinstation Amsterdam RAI en vervolgens in enkele minuten naar de ingang te lopen. Als exposant of als bezoeker die beide dagen wil bezoeken is het natuurlijk mogelijk een hotel in de omgeving van de RAI te boeken: