Kalender » Motorbeurs

Motorbeurs Utrecht: 23 – 26 februari 2017

motorbeurs-1.jpg

De beurs op het gebied van motoren is de Motorbeurs, je vindt er alle trends en nieuwste motoren. De Motorbeurs wordt georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht en vindt eenmaal per jaar plaats. De eerstvolgende editie van de Motorbeurs is van 23 tot en met 26 februari 2017. Koop snel een ticket en ben erbij. Helm op, motor starten en op naar de Jaarbeurs in Utrecht. Onderstaand volgt informatie over de beurs, ticket en kaartverkoop, openingstijden en bereikbaarheid.

Motorbeurs 2017

Van donderdag 23 tot en met zondag 26 februari 2017 staat de Jaarbeurs in Utrecht weer in het teken van motoren. Motorliefhebbers uit binnen- en buitenland komen naar de Motorbeurs om te genieten van de mooiste motors en laatste motortrends. Veel van de allergrootste motormerken zijn aanwezig, bijvoorbeeld Honda, KTM, Harley, Bugatti, enzovoorts. Behalve de nieuwste motoren vind je op de Motorbeurs ook informatie over onderhoud, motorkleding, motorclubs, enzovoorts. Het programma zit ook bomvol spektakel, zo zijn er stunts en ook custom bikes ontbreken niet.

Entreetickets

Bezoekers van de Motorbeurs kunnen een kaartje kopen voor € 17,50 aan de kassa. Als je online in de voorverkoop een ticket koopt betaal je € 14,- per persoon. Het is ook mogelijk om een avondticket te kopen waarmee je de Motorbeurs kunt bezoeken vanaf 17 uur op donderdag en vrijdag. De kosten voor een avondticket aan de deur bedragen € 13,-. Kinderen (t/m 12 jaar) hoeven geen entree te betalen.

motorbeurs.jpg

Openingstijden Motorbeurs

De motorbeurs duurt vier dagen en de openingstijden zijn als volgt:

  • Donderdag 23 februari: 10.00 - 22.00
  • Vrijdag 24 februari: 10.00 - 22.00
  • Zaterdag 25 februari: 10.00 - 18.00
  • Zondag 26 februari: 10.00 - 18.00

Bezoeken Motorbeurs

De Motorbeurs is wederom in de Jaarbeurs in Utrecht waarvan het adres Jaarbeursplein 1 is. De Jaarbeurs ligt in hartje Utrecht op slechts een paar minuten lopen van treinstation Utrecht Centraal. Hierdoor is de trein het aangewezen vervoersmiddel. Uiteraard wensen vele bezoekers de Motorbeurs per motor te bezoeken. Voor motorfietsen zijn slecht beperkte aantallen gratis parkeerplaatsen op parkeerterrein P3. Een andere optie om de Jaarbeurs te bezoeken is met de auto, maar dan geldt wel betaald parkeren. Het kan ook interessant zijn om een hotelkamer te boeken in Utrecht: