Kalender » Mysteryland

Mysteryland: 27 - 28 augustus 2016

mysteryland-1.jpg

Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery. De slogan van Mysteryland is misschien wel de bekendste slogan van alle dancefeesten. Het dancefestival dat ieder jaar weer in de Haarlemmermeer wordt georganiseerd trekt elk jaar weer tienduizenden danceliefhebbers. Het crème de la crème van de internationale DJ's heeft er al ooit opgetreden. Mysteryland vindt plaats op 27 en 28 augustus 2016.

Mysteryland 2016

Je vraagt een willekeurige danceliefhebber naar zijn of haar top 5 feesten en Mysteryland staat vaak in het favoriete lijstje van dancefeesten. Mysteryland is dan ook één van de oudste dancefeesten van Nederland en zelfs de hele wereld. De slogan 'Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is a mystery' kan iedere zichzelf respecterende danceliefhebber dan ook dromen. Na enkele malen van locatie te zijn gewisseld wordt Mysteryland alweer meerdere edities georganiseerd op het Floriade terrein te Haarlemmermeer. Iedere editie trekt ruim zestigduizend bezoekers. De eerstvolgende editie van Mysteryland vindt plaats op zaterdag 27 en zondag 28 augustus 2016.

Tickets en kaartverkoop

Tickets worden verkocht via de website van Mysteryland en via online wederverkopers. Het is mogelijk om een losse dagkaart te kopen, maar er zijn meer opties. Omdat Mysteryland een meerdaags festival is kan er worden overnacht op de Holy Ground Camping. Er kan worden gekozen voor normale kampeerplekken maar ook de huur van luxe ingerichte tipi's en tenten is mogelijk.

Line-up en programma

De exacte line-up en timetable worden in de weken en maanden voorafgaande aan Mysteryland bekend gemaakt. Hoe laat de deuren opengaan is bekend wanneer de complete timetable is vrijgegeven. De camping gaat al eerder open. Festivalgangers kunnen er al terecht op vrijdag vanaf 14 uur.

Bezoeken Mysteryland

Veel bezoekers komen met de auto naar Mysteryland, hierdoor kan het zo zijn dat het flink druk wordt op de wegen rondom het Floriadeterrein. Parkeren is mogelijk, maar vanwege de drukte is het niet geheel onverstandig om met het openbaar vervoer te reizen. Pendelbussen rijden af en aan van het Floriadeterrein naar NS-treinstation Hoofddorp.

Tomorrowland

Mysteryland is tegenwoordig ook in het buitenland actief, zo vinden er festivals plaats in bijvoorbeeld Chili en de Verenigde Staten. Een zeer bekende afgeleid van Mysteryland is het Belgische Tomorrowland.

mysteryland.jpg