Kalender » Negenmaandenbeurs

Negenmaandenbeurs: 22 – 26 februari 2017

negenmaandenbeurs1.png

Ben je in verwachting, ben je net bevallen of heb je een kinderwens? De Negenmaandenbeurs is the place to be op het gebied van zwangerschap en baby's. Je vindt er alles op het gebied van zwangerschapsmode, verzorgingsproducten voor moeder en kind, gadgets, trends, enzovoorts. Maar vooral heel veel leuke mama- en babyspulletjes. Een bezoek aan de Negenmaandenbeurs helpt je absoluut bij het goed invullen van het moederschap.

Negenmaandenbeurs 2017

De Negenmaandenbeurs van 2017 vindt plaats van 22 tot en met 26 februari 2017. Traditioneel wordt de Negenmaandenbeurs in de Amsterdam RAI georganiseerd. Vooral zwangere vrouwen en jonge gezinnen zullen er een topdag beleven aangezien alles op het gebied van zwangerschap, baby's en kinderen wordt geëxposeerd. Of je nu op zoek bent naar zwangerschapskleding, babyvoeding, inrichting voor de kinderkamer of luiertassen, op de Negenmaandenbeurs vind je het allemaal. Ook kan je deelnemen aan workshops en is er allerlei entertainment.

Openingstijden Negenmaandenbeurs

De Negenmaandenbeurs is geopend van:

  • Woensdag 22, zaterdag 25 en zondag 26 februari: 11 - 18
  • Donderdag 23 en vrijdag 24 februari: 11 - 22

Tickets en kaarten

Een entreebewijs voor de Negenmaandenbeurs kost € 19,50 per persoon wanneer je het ticket aan de kassa koopt. Online zijn de kaartjes voordeliger en kosten ze € 17,50 per persoon. Als je vroeg je kaartje koopt in de voorverkoop betaal je € 15,95 per entreebewijs. Kinderen tot en met 4 jaar mogen gratis naar binnen, kinderen van 5 tot en met 12 jaar betalen € 5,50. Op donderdag en vrijdag is het mogelijk om 's avonds na 17.00 uur de Negenmaandenbeurs te bezoeken, je betaalt dan € 11,50 per persoon. Er is ook de speciale kortingsactie waarbij je het tweede ticket gratis krijgt.

Bezoeken Negenmaandenbeurs

De Negenmaandenbeurs vindt plaats in de Amsterdam RAI (Europaplein 22). Parkeren is mogelijk bij de RAI in een van de betaalde parkeergarages. Tevens zijn er parkeerterreinen (P-RAI) waarvandaan je met een pendelbus naar de RAI wordt gebracht. Als je geen parkeerkosten wilt betalen is de trein ook een goede reisvariant. Treinstation Amsterdam RAI is bij de RAI gelegen en is dus een goede optie om de Negenmaandenbeurs mee te bezoeken. Om de Negenmaandenbeurs meerdere dagen te bezoeken of om een toeristisch bezoek aan Amsterdam vast te plakken aan je bezoek is het mogelijk een hotel te boeken:

Gratis kinderopvang

De Negenmaandenbeurs is er natuurlijk voor moeders, baby's en gezinnen. Maar zonder kinderen heb je natuurlijk wel de kans om je bezoek beter te benutten. Voor kinderen van 0 tot 10 jaar is er dagelijks een gratis kinderopvang van 11 tot 18 uur. De kinderopvang wordt verzorgd door gekwalificeerde professionals.

Gratis babydozen

Als je zwanger bent of wanneer je bijvoorbeeld iemand kent die zwanger is, kan je gratis babydozen aanvragen die vol zitten met leuke en handige zwangerschaps- en babyspullen. Je kunt ze hier gratis aanvragen:

Huishoudbeurs

In de Amsterdam RAI vind tegelijk met de Negenmaandenbeurs nog een topevenement plaats, namelijk de Huishoudbeurs. De Huishoudbeurs is de beurs voor alles rondom wonen, interieur, vrije tijd, mode, enzovoorts. Met je entreebewijs van de Negenmaandenbeurs is het mogelijk om ook de Huishoudbeurs te bezoeken. Uiteraard moet het gecombineerde bezoek wel op dezelfde datum plaatsvinden.