Kalender » Paaspop Schijndel

Paaspop Schijndel: 14 - 16 april 2017

paaspop.jpg

Al tientallen jaren lang behoort Paaspop Schijndel tot de meest leuke festivals van Nederland. Het muziekfestival is zelfs uitgegroeid tot een evenement dat bekend is over de landsgrenzen. Paaspop is ieder jaar de officiële opener van het festivalseizoen en geeft de kans aan bekende artiesten en jong talent om op te treden voor een groot en uitzinnig festivalpubliek. Kom alles te weten over Paaspop Schijndel 2017 zoals programma en line-up, openingstijden, tickets en kaartverkoop en bereikbaarheid.

Paaspop 2017

Op Festivalterrein De Molenheide in Schijndel vindt in het Paasweekend weer het supergezellige muziekfestival Paaspop plaats. Dankzij het diverse programma en de goede line-up is Paaspop ieder jaar weer een festival waarnaar vele duizenden mensen reikhalzend uitkijken. Ook de aankleding van Paaspop mag er wezen, aangezien er prachtige decors en verlichting zijn. Overigens is er op Paaspop niet alleen plaats voor muziek, ook straatartiesten, comedy, theater en literatuur hebben een plekje op het programma. De volgende editie van Paaspop in Schijndel vindt plaats van vrijdag 14 tot en met zondag 16 april 2017.

Line-up en programma

Zoals gewoonlijk schotelt Paaspop weer een zeer divers programma voor aan haar bezoekers. Gedurende drie dagen en nachten staan er op de veertien podia maar liefst 175 acts. Tot de line-up behoren bekende artiesten, muzikanten en bands uit binnen- en buitenland. De muziekstijlen die je kunt bewonderen variëren van rock tot pop en van hiphop tot dance. Er is voor ieder wat wils en dat is juist wat Paaspop zo bijzonder maakt.

Openingstijden

De openingstijden van Paaspop Schijndel zijn in 2017 als volgt:

  • Vrijdag 14 april: vanaf 16 uur
  • Zaterdag 15 april: vanaf 13 uur
  • Zondag 16 april: vanaf 12 uur


Overigens is de camping die bij het festival behoort geopend van vrijdag 9.00 uur ’s morgens tot maandag 12.00 uur.

Tickets en kaartverkoop

Je kunt tickets voor Paaspop Schijndel kopen via de website van het festival, bij regionale voorverkoopadressen en aan de deur. Deze laatste optie is natuurlijk alleen mogelijk als Paaspop nog niet uitverkocht is geraakt in de voorverkoop. De reguliere tickets in de voorverkoop kosten € 105,-. Hiermee krijg je 3 dagen toegang tot het festivalterrein van Paaspop. Een combiticket voor zaterdag en zondag kost € 95,- per persoon. Losse dagtickets kosten € 49,- (vrijdag), en € 69,- (zaterdag of zondag). Jongeren (onder de 18 jaar) betalen het kortingstarief. Een driedaags ticket kost € 75,- en inclusief campingovernachting € 85,-. 

Bezoeken Paaspop Schijndel

Zoals gezegd vindt Paaspop plaats op Festivalterrein De Molenheide wat aan het adres Nonnenbos 6 in Schijndel is gelegen. De locatie is niet ver van Den Bosch en dus verschillende doorgaande snelwegen gelegen. Met behulp van borden wordt je naar Paaspop geleid en parkeren is mogelijk voor € 8,- per dag of € 15,- voor het hele weekend (opbrengst parkeren gaat naar goed doel). Reis je met de trein? Stap dan uit in Den Bosch en neem de pendelbus naar Paaspop. De kosten voor de pendelbus bedragen € 5,- tijdens de voorverkoop en € 6,- bij de bushalte. Als je niet meer naar huis wilt reizen is er natuurlijk ook de mogelijkheid een overnachting te boeken in een hotel: