Kalender » PAN Amsterdam

PAN Amsterdam: 20 – 27 november 2016

pan_amsterdam.png

De kunstbeurs PAN Amsterdam is één van de grootste en leukste kunstbeurzen van Nederland. Jaarlijks vindt PAN Amsterdam plats in de RAI in Amsterdam en trekt het tienduizenden kunstliefhebbers, kunstverzamelaars en kopers uit Nederland en het buitenland. Wil je ook PAN Amsterdam bezoeken? Zorg dan dat je in het bezit bent van een entreeticket en geniet van de vele duizenden kunstobjecten.

PAN Amsterdam 2016

Tijdens PAN Amsterdam worden kunstobjecten van diverse kunstgenres geëxposeerd in de Amsterdam RAI. Je treft er kunstobjecten aan uit de oudheid tot en met moderne kunst. Ook wanneer je op zoek bent naar design (producten en meubelen), fotografie en antiek is PAN Amsterdam een bezoek meer dan waard. Ook kan je gebruik maken van rondleidingen en bestaat de mogelijkheid om kunstenaars te ontmoeten. De volgende editie van PAN Amsterdam is van zondag 20 tot en met zondag 27 november 2016.

Kunstkeuringen

Alle kunstobjecten die geëxposeerd worden op PAN Amsterdam zijn vooraf gekeurd door onafhankelijk experts. Hierbij zijn de kunstobjecten beoordeeld op conditie, kwaliteit en natuurlijk echtheid. Wanneer je dus kunst wilt kopen tijdens PAN Amsterdam hoef je niet snel bang te zijn een kat in de zak te kopen.

Entreetickets

Om PAN Amsterdam te bezoeken kan je een entreebewijs kopen voor € 15,- per persoon per dag. Kinderen jonger dan 12 jaar hoeven geen entree te betalen. Misschien wil je graag meerdere dagen de kunstbeurs wilt bezoeken kan je om geld te besparen een passe-partout kopen voor € 40,- per persoon. Op 22 november is PAN Amsterdam open tot 21 uur en kan er een avondticket worden gekocht voor € 7,50 (geldig van 17 tot 21 uur).

Openingstijden PAN

PAN Amsterdam is geopend tussen:

  • 20, 21, 23, 25 en 26 november: 11 - 19 uur
  • 22 november: 11 - 21 uur
  • 24 en 27 november: 11 - 18 uur

Bezoeken PAN Amsterdam

PAN Amsterdam vindt plaats in de Amsterdam RAI waarvan het adres Europaplein 20 is. Bij de RAI is er voldoende parkeergelegenheid in de vorm van parkeergarages en parkeerterreinen. Parkeren is niet gratis. Reizigers met het openbaar vervoer kunnen gebruik maken van treinstation Amsterdam RAI.