Kalender » Park Hilaria

Park Hilaria Eindhoven: 4 - 13 augustus 2017

parkhilaria.jpg

De grootste stad van Noord-Brabant moet natuurlijk een kermis van formaat hebben. In Eindhoven maken ze hun status waar dankzij Park Hilaria. Deze groots opgezette kermis vindt plaats aan de rand van het centrum, waarbij zelfs een belangrijke doorgaande weg wordt afgesloten. Op Park Hilaria zijn verschillende spectaculaire attracties aanwezig. Maar ook gezinnen en sfeerproevers komen aan hun trekken, er zijn vele terrassen en kinderattracties aanwezig. 

Park Hilaria 2017

Park Hilaria duurt maar liefst tien dagen en behoort tot de grootste kermissen van Nederland. Alle leeftijden beleven tijdens het kermisevenement de tijd van hun leven. Uiteraard zijn er de topattracties die volop spektakel bieden. Maar wanneer je juist meer van de authentieke kermisattracties geniet biedt Park Hilaria in Eindhoven meer dan genoeg opties. Als je wilt genieten van de gezellige sfeer kan je plaatsnemen op één van de grote terrassen of de optreden van topartiesten bezoeken. Park Hilaria vindt overigens plaats op de openbare weg, speciaal voor het evenement wordt de brede Kennedylaan geheel afgesloten. De volgende editie van Park Hilaria is van 4 tot en met 13 augustus 2017.

Ritprijzen

Een algemeen bezoek aan Park Hilaria is gratis, er worden dus geen entreekosten geheven bij de ingang van het kermisterrein. De attracties zelf vragen uiteraard wel entreekosten. De grotere attracties kosten € 3,- per ritje, de kleinere attracties € 1,50 per ritje. Slechts enkele zeer spectaculaire attracties mogen meer dan € 3,- vragen. Het bezoeken van optredens is gratis.

Openingstijden Park Hilaria

Park Hilaria kent ruime openingstijden. Gedurende het evenement zijn de openingstijden als onderstaand:

  • Vrijdag en zaterdag: 14 - 00.30
  • Zondag tot en met donderdag: 14 - 24 uur

Bezoeken Park Hilaria

Bezoekers met de auto kunnen gebruik maken van enkele grote speciaal ingerichte parkeerterreinen. Onder andere is er een groot parkeerterrein bij de TU Eindhoven. Autoreizigers worden met borden begeleid naar het parkeerterrein, de parkeerkosten bedragen € 3,50. Gezien de verkeersdrukte is een bezoek met het openbaar vervoer zeker te overwegen. Het treinstation Eindhoven Centraal is namelijk op loopafstand gelegen van Park Hilaria. Ook de bijbehorende bushaltes zijn eenvoudig te voet bereikbaar.

Kermissfeer