Kalender » PES 2017

PES 2017: release 15 september 2016

Pes2017.jpg

Pro Evolution Soccer, vaak afgekort tot PES, is een populaire voetbalgame die wordt ontwikkeld door PES Productions en uitgegeven door Konami. De volgende editie die wordt uitgebracht is PES 2017.  PES vormt samen met de game FIFA de twee bekendste voetbalgames en ieder jaar kijken miljoenen mensen uit naar de release in september. Kom meer te weten over PES zoals de releasedatum, de verkooppunten en de platforms waarop PES 2017 wordt uitgebracht.

PES 2017

De naam PES is een bekende onder voetbalfans en gameliefhebbers. PES is de afkorting van Pro Evolution Soccer en is een zeer populaire voetbalgame. PES wordt ontwikkeld door PES Productions, de uitgever is het Japanse Konami. PES scoort altijd goed qua gameplay en andere eigenschappen. Een nadeel is het feit dat de uitgevers niet beschikken over de beeldrechten waardoor spelers en stadions vaak een andere naam hebben dan in de praktijk.

Releasedatum PES 17

Het is ieder jaar een verrassing wanneer PES wordt uitgebracht, de releasedatum wordt meestal pas enige tijd ervoor gecommuniceerd. De laatste releasedatum was op donderdag 17 september 2015 (Europa). De releasedatum van PES 2017 is waarschijnlijk op donderdag 15 september 2016. Deze datum is geen vaststaande datum, maar een geschatte datum.

Platforms

Pro Evolution Soccer 2017 zal weer te spelen zijn op alle gerenommeerde computerplatforms. Voorbeelden van platforms waarop PES 2017 te spelen is zijn Playstation 3 en 4, Xbox One en 360, PC, enzovoorts.

Verkooppunten

PES 2017 kan online worden gekocht en in winkels. Bekende winkelketens waar PES 2017 te koop is zijn BCC, Mediamarkt, Bart Smit, Intertoys, enzovoorts. Online is PES 2017 bijvoorbeeld via Bol.com verkrijgbaar. De prijs van de game daalt naarmate de releasedatum langer geleden is. Om minder geld uit te geven kan je dus het best een periode wachten. Vooral na de feestdagen in december zal de prijs van PES 2017 sterk dalen.