Kalender » Plantarium

Plantarium 2016: openingstijden en tickets

plantarium.jpg

De internationale vakbeurs voor boomkwekerijen en aanverwante bedrijven is Plantarium. De vakbeurs Plantarium wordt jaarlijks door mensen bezocht uit tientallen landen waardoor het zelfs een van de meest aansprekende beurzen voor de boomkwekerij sector van Europa is. Tijdens Plantarium zijn maar liefst 300 exposanten aanwezig. Kom alles te weten over Plantarium 2016 waaronder programma en activiteiten, tickets en kaartverkoop, locatie en bereikbaarheid.

Plantarium 2016

Op Plantarium vind je alles omtrent planten en het kweken van bomen. De nieuwste ontwikkelingen worden er gepresenteerd door honderden gerenommeerde exposanten. De exposanten zijn afkomstig uit binnen- en buitenland en kunnen hierdoor een goed plaatje schetsen van de laatste ontwikkelingen in Nederland en daarbuiten. Niet alleen professionals kunnen terecht op Plantarium, ook particulieren kunnen er volop informatie opdoen. De volgende editie van Plantarium vindt plaat van woensdag 24 tot en met zaterdag 27 augustus 2016.

Openingstijden

De vierdaagse vakbeurs Plantarium heeft de hiernavolgende openingstijden:

  • Woensdag 24, donderdag 25 en vrijdag 26 augustus: 9.00 – 18.00
  • Zaterdag 27 augustus: 9.00 – 16.00 uur (ook voor particulieren)

Tickets en kaartverkoop

Als professional (vakbezoek) is de entree gratis wanneer je een relatiekaart hebt of wanneer je jezelf digitaal hebt voorgemeld via de website van Plantarium. Als je je niet vooraf hebt geregistreerd kost de entree € 10,-. Als particulier betaal je € 5,- entree per persoon wanneer je Plantarium op de zaterdag bezoekt. Op de zaterdag heb je gratis entree als lid van Groei & Bloei.

Bezoeken Plantarium

Plantarium vindt plaats in het Plantariumgebouw (International Trade Centre) wat gelegen is aan de Italiëlaan 4 in Hazerswoude-Dorp. Om er te geraken met de auto stel je je navigatie in op Denemarkenlaan 9. Parkeren is mogelijk bij het complex en kost € 3,- per voertuig. Als je met de trein komt kan je uitstappen op treinstation Boskoop en vandaar met de gratis pendelbus op Plantarium komen. Eventueel kan er ook worden overnacht in een hotel in de buurt van het Plantariumgebouw: