Kalender » PROVADA

PROVADA 2017: tickets en openingstijden

c285e2958bfa47a991e22954b426756d.png

De vastgoedbeurs van Nederland is PROVADA wanneer gedurende drie dagen alle betrokkenen uit de vastgoedbranche elkaar kunnen treffen in de Amsterdam RAI. Tijdens PROVADA krijg je een beeld van de nieuwste ontwikkelingen en uitdagingen op het gebied van vastgoed. Tevens heb je de kans om met verschillende soorten stakeholders in contact te komen. Uiteraard is PROVADA ook een uitgelezen kans om jezelf of je bedrijf op de kaart te zetten dan wel te houden. Onderstaand volgt meer over PROVADA 2017 waaronder informatie over tickets en kaartverkoop, bereikbaarheid en openingstijden.

PROVADA 2017

PROVADA is een organisatie bekend van de gelijknamige vastgoedbeurs. Het doel van PROVADA is om het hele jaar door de vastgoedbranche bijeen te brengen. De vastgoedbeurs PROVADA is het moment dat iedereen uit de vastgoedbranche elkaar kan treffen. Het gaat dan van woningcorporaties tot retailers, beleggers tot ontwikkelaars, van overheid tot retailers, enzovoorts. Alle partijen kunnen tijdens PROVADA zichzelf presenteren, inspiratie opdoen, ideeën uitwisselen en netwerken. De vakbeurs is dan ook een must voor iedereen die werkzaam is binnen de vastgoedbranche. PROVADA is gepland van dinsdag 30 mei tot en met donderdag 1 juni 2017.

Tickets en kaartverkoop

Een bezoek aan PROVADA kost € 95,- exclusief BTW. Vroege boekers, standhouders en relaties betalen € 84,- per persoon. Studenten die een geldige ov-kaart of studentenpas kunnen tonen betalen het kortingstarief van € 49,50. Met een toegangsticket heb je drie dagen toegang tot PROVADA. De tickets zijn wel persoonsgebonden.

Openingstijden

De PROVADA vastgoedbeurs duurt drie dagen en heeft de onderstaande openingstijden in 2017:

  • Dinsdag 30 mei: 10.00 – 19.00 uur
  • Woensdag 31 mei: 10.00 – 19.00 uur
  • Donderdag 1 juni: 10.00 – 19.00 uur

Bezoeken PROVADA

PROVADA vindt plaats in de hallen 9, 10 en 11 van de Amsterdam RAI, gelegen aan het Europaplein 22. De optimale vervoersmethode is per trein, op een paar honderd meter is treinstation Amsterdam RAI te vinden. Verder beschikt de RAI over een tram- en bushalte in de buurt (Europaplein). Je kunt natuurlijk ook per auto naar PROVADA. Er zijn meerdere parkeergarages in de buurt van de beurslocatie. Een uitrijkaart kost € 17,50 per voertuig, hiermee kan er 24 uur lang geparkeerd worden. En dan is er nog een andere optie, namelijk het boeken van een hotelkamer in de buurt van de RAI: