Kalender » Puur Festival

Puur Festival 2016 - Klinkenbergerplas Oegstgeest

puurfestival.jpg

Een dancefestival met de lekkerste muziek in een mooie setting, dat is Puur Festival. Behalve genieten van goede muziek kan je ook heerlijk loungen bij in de chillout's op het terrein. Puur Festival wordt georganiseerd aan de Klinkenbergerplas dat in de gemeente Oegstgeest is gesitueerd. Puur Festival 2016 staat in de agenda op zaterdag 30 juli 2016.

Puur Festival

Midden in het prachtige recreatiegebied de Klinkenbergerplas staat het Puur Festival weer op het programma. Het natuurgebied vormt als groene oase een decor waar de dancemuziek en feestende mensenmassa's uitstekend tot hun recht komen.

DJ's en programmering

Puur Festival heeft wederom een verrassend programma met zowel bekende DJ's als aanstormend talent. De line-up is weergegeven op de website van het Puur Festival. Het evenement begint om 12.00 uur en eindigt om 23.00 uur.

Afterparty

De echte feestgangers hebben uiteraard niet genoeg aan de normale openingstijden. Nadat Puur Festival is afgelopen vindt er nog een afterparty plaats. Om de afterparty bij te wonen zal je een combiticket moeten kopen.

Tickets

De kosten voor een kaartje voor Puur Festival bedragen € 29,90. Vroege boekers ontvangen een korting op de entree. Op het laatst worden de kaarten duurder, dus zorg dat je bijtijds je ticket koopt. Met een combiticket van € 42,50 kan je zowel Puur Festival als de afterparty bezoeken.

Bezoeken Puur Festival

De Klinkenbergplas ligt in de gemeente Oegstgeest ten noorden van de gemeente Leiden. De snelweg A44 is nabij gelegen en parkeren zal mogelijk zijn door de borden te volgen. De treinstation van Leiden, Sassenheim en Voorhout zijn allen op circa 5 kilometer afstand van de Klinkenbergerplas gelegen. Een andere optie is om een hotelkamer te boeken in de omgeving: