Kalender » Second Home Beurs 2016

Second Home Beurs: 23 - 25 september 2016

secondhome.jpg

Wanneer je interesse hebt in een tweede huis in Nederland of het buitenland is de Second Home Beurs absoluut de moeite waard om te bezoeken. Om welke reden dan ook, er zijn duizenden mensen in Nederland die het overwegen om een tweede huis te kopen. Second Home Beurs richt zich op deze groep mensen. Het beursevenement vindt twee keer per jaar plaats, in maart en september. Onderstaand volgt alle informatie over de Second Home Beurs zoals de datum, locatie, bereikbaarheid per trein en parkeren, kaartverkoop, enzovoorts.

Second Home Beurs 2016

Op de Second Home Beurs hebben bezoekers de mogelijkheid om enorm veel informatie te vergaren over het kopen van een tweede huis in binnen- of buitenland. Misschien wil je wel emigreren, zoek je gewoon een vakantiehuis of wil je investeren in projecten? Wie een blik werpt op de lijst met standhouders en exposanten ziet dat er informatie is in te winnen over zowat elk populair gebied ter wereld. De exposanten zijn ook daadwerkelijk afkomstig uit het land of streek waarover ze vertellen, hierdoor krijgen bezoekers een realistisch en onderbouwd verhaal te horen. Behalve informatie over landen en streken bestaat de mogelijkheid om antwoorden te krijgen over bijvoorbeeld juridische, fiscale en financiële vraagstukken. De Second Home Beurs staat op het programma van vrijdag 23 tot en met zondag 25 september 2016. Het eerste evenement vond reeds van 4 tot en met 6 maart 2016 plaats.

Openingstijden

Second Home Beurs is zowel op vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 11.00 tot 18.00 uur.

Kaartverkoop

Een entreebewijs voor de Second Home Beurs kost € 15,- per persoon. Bezoekers ontvangen een korting wanneer ze zichzelf online registreren via de website van de Second Home Beurs. Een ticket kost dan nog maar € 10,- per persoon.

Bezoeken Second Home Beurs

De Second Home Beurs vindt plaats in de Utrechtse Jaarbeurs en is dus naast het Centraal Station van de stad gelegen. Ga je liever met de auto of ander eigen vervoer naar de Jaarbeurs, dan kan je navigeren op het adres Jaarbeursplein te Utrecht. Er zijn duizenden parkeerplaatsen waarvoor drie euro per uur betaald moet worden (met een maximum van 12 euro per dag). Tenslotte is er nog de optie om te overnachten in een hotel in Utrecht: