Kalender » Sensation

Sensation : 2 juli 2016

sensation-2.jpg

Een grote dansende mensenmassa allemaal gekleed in het wit, dat is wat Sensation zo uniek maakt. Tijdens Sensation is de Amsterdam ArenA omgetoverd tot het decor van één van de meest populaire dancefeesten op de wereld. Danceliefhebbers moeten absoluut eens Sensation hebben bezocht, bijna nergens ervaar je eenzelfde grootsheid en sfeer. Kom alles te weten over Sensation en het kopen van kaarten en tickets.

Sensation 2016

Sensation vindt uiteraard plaats in de Amsterdam ArenA, waar het al wordt georganiseerd sinds de oprichting van het dancefestival. De eerste editie vond plaats in het kalenderjaar 2000. De laatste jaren is Sensation uitgegroeid tot een festival dat over de hele wereld navolging heeft gekregen. De volgende editie van Sensation in de Amsterdam ArenA vindt plaats op 2 juli 2016. Er vindt ieder jaar één Sensation festival plaats. Voorheen waren dit er nog twee, namelijk Sensation White en Sensation Black.

Kaartverkoop

Voor het dancefestival zijn er circa vijfenveertigduizend kaarten te koop. De tickets worden verkocht via de website van Sensation en via diverse wederverkopers. Het kan absoluut geen kwaad om goed de prijzen van de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Er zijn namelijk soms grote verschillen qua prijs tussen de diverse kaartverkopers. Dit prijsverschil loopt in sommige gevallen op tot maar liefst meerdere tientallen euro's per ticket.

sensation.jpg

Line-up en timetable

De DJ's die optreden worden aangekondigd via de website van Sensation. Ieder jaar weer staat de line-up van Sensation bol van de internationale topacts. Op de website van Sensation is het mogelijk om geluidsfragmenten van de optredende DJ's te beluisteren. Behalve geluidsfragmenten zijn er ook videofragmenten te bekijken.

Dresscode

Zoals altijd bij Sensation verzoekt de organisatie de bezoekers om in het wit gekleed te komen. Doordat iedereen in het wit is gekleed krijgt de Amsterdam ArenA een bijzondere aanblik vanwege de wit gekleurde enorme mensenmassa. Ben je nog op zoek naar leuke attributen? Neem dan eens een kijkje in de webshop met festivalartikelen.