Kalender » Sieradenbeurs 2016

Sieradenbeurs: datum, locaties en tickets

sieradenbeurs.jpg

Ben je gek op sieraden, kralen en andere verfraaiingen? Tijdens de Sieradenbeurs heb je het dan getroffen, want de Sieradenbeurs is het grootste evenement op het gebied van sieraden in Nederland. De Sieradenbeurs vindt plaats op verschillende locaties in heel Nederland gedurende het hele jaar door. Wil je ook eens de Sieradenbeurs bezoeken? Zorg dan dat je alles te weten komt over de locaties, de datums, de openingstijden, de kaartverkoop en de bereikbaarheid.

Sieradenbeurs 2016

Oorbellen, kralen, kettingen, armbanden, ringen, piercing, noem het maar op. Tijdens de Sieradenbeurs vind je alles op het gebied van sieraden onder één dak. De sieraden zijn stuk voor stuk bijzonder en een groot deel is zelfs handgemaakt. Allerlei materialen worden gebruikt om de bezoeker de kans te bieden dat ene bijzondere sieraad te kunnen vinden. Ook wanneer je zelf graag sieraden maakt is het evenement de moeite waard, je kunt diverse workshops volgen en zodoende volop ideeën en inspiratie opdoen.

Datum en locaties

De Sieradenbeurs vindt meerdere malen per jaar plaats op locaties in het hele land. De locaties zijn telkens vooraanstaande grote hotels of beurshallen. Vanwege de aansprekende locaties ben je als bezoeker altijd verzekerd van een goede bereikbaarheid, voldoende parkeergelegenheden en openbaar vervoer. Een overzicht van de locaties en datums kan worden geraadpleegd op deze webpagina.

Openingstijden

De Sieradenbeurs vindt meerdere malen per jaar plaats op wisselende locaties, de openingstijden zijn telkens identiek:

  • Zaterdag: 12 – 17.30 uur
  • Zondag: 11 – 17.30 uur

Kaartverkoop en tickets

Het bezoeken van de Sieradenbeurs is helemaal niet duur, een ticket kost maar € 5,- per persoon. Senioren ouder dan 65 jaar betalen zelfs maar € 3,50 en kinderen tot en met 11 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen. Kaarten kunnen worden gekocht aan de kassa van de locatie waar het evenement plaatsvindt.

Paraview

Tegelijk met de Sieradenbeurs vindt op iedere locatie altijd ook de spirituele beurs Paraview plaats. Wellicht is een gecombineerd bezoek wel een goede optie om zoveel mogelijk uit je dag te halen.