Kalender » Stonehenge 2016

Stonehenge 2016 - Steenwijk

stonehenge.jpg

Scheurende gitaren, snoeiharde muziek en lange haren, Stonehenge is een festival dat niet voor iedereen is weggelegd. Maar wie kan genieten van metal en rockmuziek zal zich als een vis in het water voelen. Eventueel kan er overnacht worden op de camping of worden verder gefeest op de afterparty. Koop je tickets voor Stonehenge en laat die gitaren maar scheuren.

Stonehenge 2016

De volgende editie van Stonehange vindt plaats op zaterdag 30 juli 2016. Het evenement vindt wederom plaats op De Buze wat midden in de gemeente Steenwijk ligt. Tijdens Stonehenge wordt er stevige rockmuziek en metal gespeeld. Omdat er twee podia zijn opgetuigd heb je tijdens het evenement de keuze welk optreden je wilt bijwonen. De podia heten Podium Station en Podium Noord.

Camping

Ook al duurt Stonehenge maar één dag, het is toch mogelijk om te overnachten op een camping. De camping is buiten de bebouwde kom van Steenwijk gelegen, maar taxibusjes rijden je in circa tien minuten naar De Buze.  

Tickets

Als je online kaarten koopt in de voorverkoop kosten ze € 25,- per stuk. Het is ook mogelijk om op de dag zelf kaarten te kopen aan de kassa. Je betaalt aan de kassa € 30,- per ticket. De kosten voor de camping bedragen € 4,- per tent en € 3,- per persoon.

Programma

De poorten van Stonehenge gaan open om 11.00 uur. Na een dag bomvol optredens is het festival afgelopen rond 23.30 uur. Raadpleeg de website van Stonehenge voor een overzicht van de optredende bands, line-up en het programma.

Bezoeken Stonehenge

Het festivalterrein is gelegen aan het Stationsplein 1 in Steenwijk. Het terrein is op maar enkele minuten lopen van het treinstation van Steenwijk gelegen waardoor het openbaar vervoer een perfecte vervoersmethode is. Als je met de auto komt kan je parkeren op een van de vele openbare parkeerterreinen in het centrum van Steenwijk.

Afterparty

De personen die na afloop van het evenement nog verder willen rocken kunnen dit ook daadwerkelijk doen tijdens de afterparty. De afterparty start wanneer Stonehenge afgelopen is en vindt plaats in Café de Zwetser aan de Kerkstraat 1 in Steenwijk.