Kalender » Summerfestival 2016

Summerfestival 2016 - Antwerpen

summerfestival.jpg

Het Summerfestival in Antwerpen is een meerdaags muziekfestival dat ieder jaar tienduizenden bezoekers trekt. De muziek die je er zult horen is elektronisch van aard zoals house, dance, techno, dubstep en harddance. Maar ook urban muziek staat op het programma. Om het Summerfestival te kunnen bijwonen zal je kaarten moeten kopen. Hoe je dat kunt doen is onderstaand samengevat.

Summerfestival 2016

Het dancefestijn Summerfestival groeit stevig door en wordt ieder jaar populairder. Mede hierdoor is er gekozen voor een grotere festivallocatie. Het festival duurt twee dagen en vindt plaats op 2 en 3 juli 2016. Summerfestival bestaat uit meerdere podia met elk een eigen genre. De muziek die er wordt gedraaid is uitermate divers, je zult er vooral veel dancemuziek horen.

Openingstijden

De openingstijden van het Summerfestival zijn:

  • Zaterdag 2 juli: 11.00 - 24.00 uur
  • Zondag 3 juli: 11.00 - 24.00 uur

Camping

Het is mogelijk om te overnachten op een camping. De camping is open van vrijdag 1 juli 12.00 uur tot maandag 4 juli 12.00 uur. Op vrijdagavond vindt er al een pre-party plaats van 21.00 tot 24.00 uur.

Programma en line-up

Ben je benieuwd welke grote namen uit de muziekwereld er dit jaar weer draaien op Summerfestival? Via de website zijn het programma en de line-up te bekijken.

Tickets kopen

Summerfestival is een betaald dancefeest, de kaarten kosten € 48,- per persoon per dag. Als je beide dagen het festival wilt bezoeken is dit mogelijk voor € 90,- per persoon. Er bestaat de mogelijkheid om VIP-tickets en Skybox tickets te kopen, deze tickets zijn wel enkele tientallen euro's duurder. Overnachten op de camping kost € 35,- per persoon. De prijzen zijn exclusief registratiekosten.

Bezoeken Summerfestival

De locatie De Middenvijver is gelegen aan de Blancefloerlaan in Antwerpen. Uiteraard kan je de festivallocatie met de auto bezoeken en parkeren nabij het terrein. Je wordt met verkeersborden naar de parkeerterreinen geleid. Als je met de trein reist kan je uitstappen op treinstation Antwerpen Centraal en je reis vervolgen per trein of via De Lijn.