Kalender » Symphonica in Rosso

Symphonica in Rosso 2016 - Ziggo Dome

symphonicainrosso.jpg

Symphonica in Rosso is een niet meer weg te denken muziekfestival. Het is een van de meest aansprekende concerten van het jaar, Symphonica in Rosso is een muziekfestijn dat sterk inzet op kwaliteit. Niet voor niet is gekozen voor de Ziggo Dome als concertzaal, vanwege de goede akoestiek en zichtlijnen die deze festivallocatie bezoekers biedt. Voorheen vond het evenement plaats in het Gelredome te Arnhem.

Symphonica in Rosso 2016

Tijdens de voorgaande edities van de concerten van Symphonica in Rosso hebben meerdere nationale en buitenlandse sterren op het podium gestaan. Dankzij flinke aandacht voor geluid, licht en aankleding is Symphonica in Rossa kwalitatief een zeer sterk evenement. Je hebt absoluut het gevoel dat je waar krijgt voor je geld. De volgende concerten van Symphonica in Rosso vinden plaats op 24, 25, 27, 28 februari 2016. Tenslotte zijn er nog twee concerten aan de reeks toegevoegd op 2 en 3 maart 2016. De concertreeks beleefde al een eerste deel in oktober van het vorige jaar.

Kaartverkoop

Tickets voor Symphonica in Rosso zijn te koop via onder andere de website van het muziekevenement. De Ziggo Dome biedt ruimte aan 17.000 bezoekers. Om toch te kunnen voldoen aan de overweldigende vraag naar toegangskaarten vinden er meerdere concerten van Symphonica in Rosso plaats. Een entreebewijs voor het concert kost tussen de € 45,- en € 55,- per persoon. Kaarten kan je kopen via de website van Symphonica in Rosso of bij Ticketmaster.

Openingstijden

De concerten beginnen om 20 uur in de avond. De Ziggo Dome zelf opent haar deuren iedere dag al om 18.30 uur voor het publiek. De concerten duren overigens ongeveer tot 23 uur zodat je in de meeste gevallen nog op tijd bent voor het openbaar vervoer.

Line-up en programma

Elk jaar treden er weer diverse topartiesten op tijdens Symphonica in Rosso. De line-up en de invulling van het programma kan je terugvinden op de site van het evenement.

Bezoeken Symphonica in Rosso

De Ziggo Dome ligt ten zuidoosten van Amsterdam, nabij onder andere de Amsterdam ArenA. Vanwege de ligging is de Ziggo Dome perfect bereikbaar met het openbaar vervoer en ook met de auto. Nabij de evenementenhal zijn meerdere betaalde parkeergarages te vinden. Als je met de trein naar Symphonica in Rosso komt dan kan je uitstappen op het nabijgelegen treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA.