Kalender » Taste of Amsterdam 2016

Taste of Amsterdam 2016: tickets en openingstijden

taste_of_amsterdam2.jpg

Lekker eten en drinken tijdens het gezellige evenement Taste of Amsterdam is weer mogelijk van donderdag 2 tot en met zondag 5 juni 2016. De beste binnen- en buitenlandse koks koken weer de meest heerlijke gerechten waarvan je als één van de tienduizenden bezoeker kunt genieten. Taste of Amsterdam is een evenement voor echte fijnproevers.  Kom meer te weten over Taste of Amsterdam 2016 waaronder locatie en openingstijden, tickets en kaartverkoop, programma en bereikbaarheid.

Taste of Amsterdam 2016

De culinaire hotspot van Nederland tussen 2 tot en met 5 juni 2016 is Taste of Amsterdam. Het evenement is ideaal voor eenieder die dol is op eten en overheerlijk voedsel. Toprestaurants en chefkoks doen er alles aan om de meest bijzondere gerechten te bereiden. Zo worden er verkleinde versies geserveerd van gerechten uit de toprestaurants van Amsterdam. Taste of Amsterdam is ook perfect voor het opdoen van inspiratie op het gebied van drinken en eten. Het is zelfs mogelijk om zelf gerechten te creëren, deel te nemen aan aan theaters of de kookschool. En natuurlijk is Taste of Amsterdam vooral een leuk dagje uit waar je gewoon lekker kunt eten en drinken, terwijl je geniet van muzikale optredens en DJ’s in een gezellige ambiance.

Openingstijden

Taste of Amsterdam duurt vier dagen en heeft onderstaande openingstijden:

  • Donderdag 2 juni: 17.00 – 23.00
  • Vrijdag 3 juni: 16.00 – 23.00
  • Zaterdag 4 juni: 12.00 – 23.00
  • Zondag 5 mei: 12.00 – 22.00

Tickets en kaartverkoop

Een toegangsticket voor Taste of Amsterdam is te koop via de online voorverkoop of aan de gaskassa. De kosten voor een ticket bedragen € 12,- per persoon. Kinderen tot en met 16 jaar oud mogen gratis mee naar binnen zolang ze worden begeleid door een volwassene.  Taste of Amsterdam is een evenement dat geschikt is om te bezoeken in zakelijke vorm, er zijn VIP- en zakelijke arrangementen.

Gerechten kopen

Gemiddeld kost en gerecht op Taste of Amsterdam slechts tussen de € 5 en € 7,50. Het kopen van gerechten is mogelijk met zogenoemde Florijnen (€ 1,25 per stuk), welke je al vooraf kunt kopen. Online zijn er kortingsacties voor Florijnen waarbij je bij een bepaald aantal gekochte Florijnen gratis extra Florijnen krijgt.

Bezoeken Taste of Amsterdam

Taste of Amsterdam vindt plaats in het Amstelpark wat in Amsterdam-Zuid ligt ten noorden van Amstelveen. Het treinstation Amsterdam RAI ligt op loopafstand waardoor de trein een geschikte wijze van vervoer is. Bij dit station liggen ook gelijknamige metro- en tramhaltes. Met de bus stap je het eenvoudigst uit bij bushalte Amstelpark. In de buurt van het Amstelpark kan er betaald geparkeerd worden.