Kalender » Taste of Holland

Taste of Holland 2017 – Jaarbeurs Utrecht

tasteofholland.png

De plek waar je moet zijn om te genieten van eten en drinken of om inspiratie op te doen op het gebied van gastronomie is het culinaire evenement Taste of Holland. Dit evenement maakt onderdeel uit van de Taste Festivals, welke wereldwijd worden georganiseerd. Taste of Holland vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Kom alles te weten over Taste of Holland 2017, bijvoorbeeld hoe je tickets kunt kopen, wat de openingstijden zijn, het adres en de locatie, het programma en de bereikbaarheid.

Taste of Holland 2017

Het programma van Taste of Holland staat uiteraard in het teken van eten, drinken, gastronomie, culinaire hoogstandjes en ga zo maar door. Tot de exposanten zijn bijvoorbeeld toprestaurants, topchefs, fabrikanten en brouwerijen, enzovoorts. Maar er zullen ook kookdemonstraties worden gegeven, er zijn proeverijen, workshops en ga zo maar door. Dit alles omlijst door een programma met entertainment en livemuziek maakt Taste of Holland een echt dagje uit en bijvoorbeeld een leuke dagbesteding tijdens Valentijnsdag. Taste of Holland is dan wel een consumentenbeurs, maar ook vele professionals zullen op het evenement aan hun trekken komen. De volgende editie van Taste of Holland zal gaan plaatsvinden van vrijdag 3 tot en met zondag 5 februari 2017.

Tickets en kaartverkoop

Tickets voor Taste of Holland kunnen aan de deur worden gekocht of vooraf online. Aan de deur kosten tickets € 15,- per persoon. Tijdens de online voorverkoop ontvang je een interessante korting en betaal je maar € 12,50 per persoon. Kinderen tot en met 16 jaar mogen gratis Taste of Holland bezoeken.

Openingstijden

Het driedaagse culinaire evenement Taste of Holland 2017 heeft de volgende openingstijden:

  • Vrijdag 3 februari: 15.00 – 23.00
  • Zaterdag 4 februari: 12.00 – 23.00
  • Zondag 5 februari: 12.00 – 21.00

Bezoeken Taste of Holland

Het culinaire beursevenement Taste of Holland wordt georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht. Het adres van de Jaarbeurs is Jaarbeursplein 6 in Utrecht. Parkeren is mogelijk voor de deur, er zijn duizenden parkeerplaatsen rondom het complex. Je zult wel parkeerkosten moeten betalen, namelijk € 3,- per uur met een maximum van € 12,- per dag. Een andere goede manier om Taste of Holland te bezoeken is reizen met de trein. Het treinstation Utrecht Centraal is namelijk naast de Jaarbeurs gelegen.