Kalender » Toverland Halloween

Halloween Nights Toverland 2016: tickets en openingstijden

halloweentoverland-1.jpg

De meest enge tijd van het jaar is Halloween, vooral in het pretpark Toverland is het griezelen geblazen. Zodra de duisternis is ingevallen wordt het park overgenomen door demonen, vampiers, zombies en andere enge figuren. Er zijn meerdere scare zones ingericht met ieder een eigen sfeer en eigen griezels. Kom meer te weten over de Halloween Nights 2016 in Toverland zoals openingstijden, programma, tickets en kaartverkoop en bereikbaarheid.

Halloween Nights Toverland 2016

De avond valt, de wind trekt aan, je voelt dat er iets niet pluis is deze avond. Het lijkt wel of er een kwade vloek is uitgesproken over Toverland. En dan, dan wordt je ineens belaagd door een demoon. Wat gebeurt hier precies? Toverland is in de ban van de Halloween Nights en jij wordt het slachtoffer hiervan. Het park is verdeeld in meerdere scare zones, ieder voorzien van een eigen angstaanjagende afeer, thema, muziek, monsters en verlichting. Er zijn doolhoven, shows en volop ander spektakel. Om te voorkomen dat vooral (kleine) kinderen het te eng vinden kan iedereen die dat wil gebruik maken van een Halloween Toverstaf. Zodra de lamp van de Toverstaf aanzet, gaan de demonen en monsters direct weg. Slechts in twee  gebieden heeft de Toverstaf geen effect.

Datum 2016

Toverland Halloween vindt plaats in de weken voorafgaand aan Halloween en beslaat in totaal 8 dagen. In 2016 zijn de Halloween Nights op 21, 22, 23, 26, 27, 28, 29 en 30 oktober 2016.

Openingstijden

Tijdens de Halloween Nights in Toverland is het pretpark geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Vanaf 19.00 uur wordt je belaagd door alle horrorfiguren.

Tickets en kaartverkoop

Tickets voor Toverland kunnen aan de deur worden gekocht voor € 27,-, een entreebewijs voor kinderen kost € 17,50 terwijl 55 plussers € 22,- betalen. Door online alvast je ticket te kopen via de website van Toverland betaal je het kortingstarief van € 25,- voor reguliere tickets en € 17,- voor kinderen (tussen de 90 en 120 cm). Als je al over een ticket voor Toverland beschikt (geldig tot en met 6 november 2016) dan is dit ticket ook geldig voor de Toverland Halloween Nights.

Bezoeken Halloween Nights Toverland

Het pretpark Toverland is gelegen  aan de Toverlaan 2 in Sevenum, wat tussen Eindhoven en Venlo ligt. Zodra je van de snelweg af komt kan je de borden naar Toverland volgen. Bij het park ligt een groot parkeerterrein waar je tegen betaling kunt parkeren. Ook met het openbaar vervoer kan je de Halloween Nights in Toverland bezoeken. Reis per trein naar het treinstation van Horst-Sevenum en van daaruit verder per bus of taxi. Een laatste goede optie is om een hotelovernachting in de buurt te boeken zodat je je niet druk hoeft te maken over hoe je naar huis gaat: