Kalender » V&D Prijzencircus 2016

V&D Prijzencircus: maart 2016

vdprijzencircus.jpg

Tijdens het V&D Prijzencircus is shoppen bij V&D zeer lucratief. Het V&D Prijzencircus vindt tweemaal per jaar plaats, eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar. Ook in 2016 zal het Prijzencircus weer worden georganiseerd. Kom alles te weten over het V&D Prijzencircus zoals op welke datum het plaatsvindt, wat de kortingen zijn, welke winkels deelnemen en of je ook online voordelig kunt shoppen.

V&D Prijzencircus

Het V&D Prijzencircus is een kortingsevenement dat door warenhuis V&D wordt georganiseerd en waarbij delen van het assortiment met korting wordt verkocht. Dat betekent een gouden kans om te profiteren van alle topmerken en het assortiment van V&D. Het maakt niet uit of je kleding of mode wilt kopen, decoratie, sieraden of huishoudelijke producten. Het V&D Prijzencircus staat twee keer per jaar op het programma, namelijk in maart/april en september/ oktober. De kortingsacties duren ruim twee weken per keer.

Kortingen

De korting tijdens het V&D Prijzencircus varieert per product. De kortingen kunnen oplopen tot wel 70% en dan scheelt het natuurlijk wel heel veel geld. Iedere editie brengt V&D de speciale Prijzencircus folder uit zodat je van tevoren goed kunt kijken welke koopjes je wilt scoren.

Datum V&D Prijzencircus 2016

Pas vlak voordat het V&D Prijzencircus van start gaat wordt de datum bekend gemaakt. Duidelijk is dat er twee keer Prijzencircus wordt georganiseerd, namelijk in de maanden maart en april en in de maanden september en oktober. Door de datums van voorgaande jaren te bestuderen kunnen we inschatten wanneer het V&D Prijzencircus in 2016 van start zal gaan. Vermoedelijk is de eerstvolgende versie van het V&D Prijzencircus van donderdag 24 maart tot en met zondag 10 april 2016.

Winkels en online

Het V&D Prijzencircus is nooit ver weg omdat er in bijna alle grote steden en gemeenten wel een V&D filiaal is. Behalve de winkels is er ook online sprake van het Prijzencircus. Online zijn de kortingen dan ook 24 uur per dag te koop.

Ontbijten bij V&D

Een leuke tip om een dag shoppen bij V&D goed te beginnen is door van tevoren te ontbijten bij La Place, de restaurantformule van V&D. Een ontbijt is gebalanceerd en lekker voordelig. Meer informatie over ontbijten bij La Place vind je hier.