Home » Vaderdag Cadeau

Cadeautips Vaderdag

Tijdens Vaderdag kan je niet met lege handen aankomen, maar hoe verras je nou iemand die misschien al alles heeft? Waarmee maak je een vader nou echt blij? Uiteraard is dat een heel persoonlijke vraag en hangt het bijvoorbeeld af van zijn hobby’s. Toch zijn er bepaalde cadeaus die altijd wel goed in de smaak vallen of van pas komen. We hebben 15 tips voor Vaderdagcadeaus op een rij gezet. Met deze 15 tips scoor je zeker punten bij je vader en koop je een leuk cadeau.

Tip 1: Het lekker ruikende Vaderdagcadeau

Vaders ruiken graag erg lekker en geef toe, ook jij vindt het prettig als je vader fris ruikt. Een van de meest gegeven cadeaus zijn daarom een lekker geurtje. Een flacon straalt exclusiviteit uit en voelt daarom als een waardevol cadeau. Een lekker geurtje komt ook altijd van pas, dus het is misschien wel het meest veilige cadeau wat je aan je vader kunt geven. De prijs voor een herengeurtje ligt ongeveer tussen de € 10,- en € 200,- dus je kunt zelf bepalen hoe gek en hoe duur je het cadeau voor Vaderdag wilt maken. Meer over de lekkerste herengeurtjes vind je op de pagina met:

Tip 2: Vaderdagcadeau voor de technische vader

Vaders zijn dol op techniek en elektronica, ze willen vaak de nieuwste snufjes en gadgets in huis hebben. Zelfs wanneer ze dingen niet nodig hebben willen ze toch het nieuwste van het nieuwste. Of het nu gaat om digitale fotografie, de nieuwste telefoon, televisies, audioapparatuur of tablets. Het enige nadeel kan zijn dat veel elektronica aardig prijzig is. Gelukkig zijn er ook diverse leuke gadgets voor weinig geld te koop. Op het gebied van elektronica, gadgets en bijbehorende accessoires hoef je niet ver te zoeken, je vindt alles op de pagina met:

Tip 3: Het blingbling Vaderdagcadeau

Wie zegt dat alleen vrouwen van sieraden houden? Veel mannen stralen ook extra met fraaie sieraden op of aan hun lichaam. Een fraaie ketting, armband of ring zijn sieraden die een man zeker niet misstaan. Mannensieraden zijn uiteraard te koop in goud of zilver, maar ook hout, roestvrijstaal of kunststof sieraden kunnen erg mooi en stoer zijn. Veel sieraden zijn ook absoluut niet duur en koop je al tussen de € 10 en € 20,- per artikel. Vind alle stoere mannensieraden op:

Tip 4: Vaderdagcadeau voor gamers

Een van de meest voorkomende hobby’s onder vaders is gamen. Na een dag hard werken vormt gamen de ultieme ontspanning en wat is het grappig om te zien hoe erg vaders zich verliezen in het spel. Misschien is het geven van een complete spelcomputer wel wat te duur voor Vaderdag, maar een leuke game zal hij zeker kunnen waarderen. Benieuwd naar de leukste en voordeligste games van dit moment? Kijk dan op de pagina met:

Tip 5: Vaderdagcadeau voor de zomer

Vaderdag, dat betekent dat het bijna zomer is! En tijdens de zomer kan je heerlijk buiten eten in de tuin. Daar hoort natuurlijk een grill of een barbecue bij. Geloof ons, vaders vinden niks stoerder dan in een korte broek en hemdje het eten grillen voor de rest van de familie. Vuur, vlees en grillen; het ultieme cadeau voor mannen:

 

Tip 6: Vaderdagcadeau op een schijfje

Lekker relaxt met de voeten op tafel een filmpje kijken, veel mannen zweren erbij. Of het nu een mooie speelfilm, een documentaire, een muziekoptreden of een snoeiharde actiefilm is, in onze webwinkel vind je vele honderden nieuwe DVD’s:

Tip 7: Vaderdagcadeau voor de 21e eeuw

Computers, laptops, tablets en andere apparaten hebben de toekomst. Steeds meer vergemakkelijken ze ons leven. Vooral vaders zijn vaak erg handig met computers en weten de weg online goed te vinden. Ook spelcomputers zijn hot en in ieder huishouden is er wel een spelcomputer te vinden. Wie weet kan je je vader helpen met een handige computeraccessoire:

Tip 8: Vaderdagcadeau voor de sportieveling

Is je vader in topconditie of probeert hij het althans? Sporten is natuurlijk gezond en daarmee kan je je vader helpen door hem nieuwe sportartikelen te geven voor Vaderdag. Of het nu een voetbal is of sportschoenen, een sportshirt of nieuwe tennisballen, je vindt het allemaal in de Vaderdag Webwinkel:

Tip 9: Vaderdagcadeau voor de klusser

Een lamp vervangen, een schilderij ophangen, een fietsband plakken, de tuintegels reinigen of een boom snoeien? Je vader doet het allemaal en daarvoor heeft hij natuurlijk goed gereedschap nodig. Zonder goed gereedschap is het bijhouden van alle klusjes onbegonnen werk en daar moeten we de vaders dan ook bij helpen. Hoe belangrijk vaders gereedschap vinden blijkt wel uit de wijze waarop alle gereedschappen liefhebbend worden bewaard in de schuur of garage, alsof het zijn kinderen zijn. In de Vaderdag Webwinkel vind je een groot assortiment gereedschappen en klusartikelen:

Tip 10: Ook vaders mogen mooi zijn

Verzorgingsproducten een vrouwending? Tegenwoordig is dat echt niet meer zo en winkels verkopen dan ook bijna net zoveel verzorgingsproducten voor mannen als voor vrouwen. Vaders hoeven zich hier niet voor te schamen want wie wil er nou niet goed uitzien?

Tip 11: Vaderdagcadeau voor de geletterde vader

Een goed boek lezen is een perfecte vorm van ontspanning. Een spannende thriller of een avonturenboek zal het daarom altijd goed doen op de boekenplank van je vader. Ook wanneer hij meer van de plaatjes is heb je voldoende keuze. Er zijn prachtige fotoboeken in de omloop waarmee je inspiratie kunt opdoen of verwonderd van kan raken:

Tip 12: Een man van de tijd

Vaders hebben vaak een drukke agenda waarbij werk en privé vechten om voorrang. Strak volgens de planning leven is daarbij het devies. Voorkom dat je vader te laat komt en geef hem een prachtig nieuw horloge cadeau. Neem snel een kijkje tussen de honderden prachtexemplaren:

Tip 13: Vaderdagcadeau voor de vader met groene vingers

De tuin vormt een verlengstuk van je woonkamer. Vooral in de zomer leven we veelvuldig buiten en genieten we van de zon, de warmte en de groeiende en bloeiende natuur rondom ons. Om een tuin mooi te houden verdient deze flink wat aandacht. Gelukkig is daar vader om de tuin bij te houden:

Tip 14: Cadeau voor de gladde vader

Een mooi getrimde baard of juist een gladde huid; er verzorgd uitzien gaat helaas niet vanzelf. Mannen moeten zichzelf regelmatig scheren. In de Vaderdag Webwinkel hebben we een breed assortiment aan scheerapparatuur en scheermesjes:

Tip 15: Cadeau voor de muzikale vader

Een lekker muziekje komt altijd van pas, of je nu thuis op de bank zit of in de auto. Van welke muziek houdt jouw vader? Vind alle muziek van nu en het verleden in de Vaderdag Webwinkel.