Kalender » Vakantiebeurs 2017

Vakantiebeurs: 11– 15 januari 2017

vakantiebeurs_2014_utrecht.jpg

Het is dan wel volop winter in januari maar het is het moment om alvast in de vakantiestemming te komen. De Vakantiebeurs is de beurs die draait om vakanties en vakantiebestemmingen. Ieder jaar vindt het evenement plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Ben je ook van plan om een bijzondere vakantie te beleven? Bezoek dan de Vakantiebeurs en zorg dat je kaarten hebt. De volgende editie van de Vakantiebeurs is van 11 tot en met 15 januari 2017.

Vakantiebeurs 2017

De Vakantiebeurs is een beurs waar alles draait om vrije tijd en vakantie. Je vindt er dus alles op het gebied van bijvoorbeeld gezinsvakanties, fietsvakanties, avontuurlijke vakanties en culturele vakanties. Misschien wil je wel kamperen of op zielvakantie. Of zoek je een goede camping dan wel een verre vakantie of cruise? Op de Vakantiebeurs staan er meer dan 1000 exposanten die je helpen in je zoektocht en inspiratie bieden. De Vakantiebeurs in Utrecht is dan ook de perfecte voorbereiding op het vakantieseizoen. Zorg dat je erbij bent van woensdag 11 tot en met zondag 15 januari 2017.

Tickets en kaartverkoop

De Vakantiebeurs wordt jaarlijks bezocht door meer dan 100.000 bezoekers. Je kunt entreetickets kopen via de website van de Vakantiebeurs of aan de kassa tijdens het evenement. Online zijn de kaarten € 12,- per persoon per dag, aan de kassa bedragen de kosten € 15,50 per persoon. Neem gerust je kinderen mee, onder de 12 jaar hoeven ze geen entree te betalen en de wat oudere kinderen (13 tot en met 16 jaar) betalen € 6,- aan de deur en € 5,- online. Wanneer je maar een dagdeel de Vakantiebeurs bezoekt (na 13 uur of op vrijdagavond na 16 uur) geldt ook een gereduceerd tarief.

Openingstijden

De Vakantiebeurs heeft de volgende openingstijden:

  • Woensdag 11, donderdag 12, zaterdag 14 en zondag 15 januari: 10.00 - 18.00
  • Vrijdag 13 januari: 10.00 - 20.00

Bezoeken Vakantiebeurs

De Jaarbeurs is een grote evenementenhal in het centrum van Utrecht en gelegen aan het Jaarbeursplein 6. De Jaarbeurs beschikt over bijna zevenduizend betaalde parkeerplaatsen. Treinreizigers hoeven nadat ze zijn uitgestapt op treinstation Utrecht Centraal ook niet veel moeite te doen, de evenementenhal is slechts enkele minuten lopen. Bezoekers die meerdere dagen de Vakantiebeurs bezoeken of exposanten kunnen een hotel boeken nabij de Jaarbeurs: