Kalender » Vakantiesalon Antwerpen 2017

Vakantiesalon Antwerpen 2017: tickets en openingsuren

vakantiebeursantwerpen.jpg

Je droomvakantie begint op de Vakantiesalon in Antwerpen. Je vindt op de Vakantiesalon alles op het gebied van vakanties, of het nou om een strandvakantie gaat, een kampeervakantie, een vakantie in de bergen of op een cruiseschip. Het uitermate complete aanbod tijdens de Vakantiesalon maakt van jou vakantie alvast een succes. Kom alles te weten over de Vakantiesalon in Antwerpen zoals het adres en locatie, openingsuren, ticket en kaartverkoop, programma en bereikbaarheid.

Vakantiesalon Antwerpen 2017

Misschien duurt het nog lang voordat je daadwerkelijk vakantie hebt, maar de Vakantiesalon in Antwerpen geeft je alvast zeer veel voorpret. Maar liefst vierhonderd exposanten uit de reis- en vakantiebranche zijn aanwezig en exposeren al het goeds wat ze te bieden hebben. Van fietsvakanties tot actieve vakanties en van stedentrips tot aan wereldreizen; Vakantiesalon Antwerpen gaat u zeker helpen bij het plannen van de perfecte vakantie. Vakantiesalon Antwerpen staat op de agenda van donderdag 26 tot en met maandag 30 januari 2017.

Openingsuren

De openingsuren van Vakantiesalon Antwerpen zijn iedere dag hetzelfde gedurende het vijfdaagse evenement. Iedere dag (donderdag tot en met maandag) is de vakantiebeurs geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Tickets en kaartverkoop

Het bezoeken van de Vakantiesalon in Antwerpen is al mogelijk voor een zeer zachte prijs. Wie zijn of haar ticket aan de deur koopt hoeft slechts € 10,- entree te betalen. Online ontvang je een korting op je toegangsticket, je betaalt dan namelijk maar € 7,- per ticket. Ook studenten tot en met 18 jaar en senioren vanaf 65 jaar betalen een gereduceerd tarief. Kinderen tot en met twaalf jaar mogen gratis naar binnen. Huisdieren zijn niet toegestaan in Antwerp Expo.

Bezoeken Vakantiesalon Antwerpen

Vakantiesalon Antwerpen wordt georganiseerd in Antwerp Expo (Bouwcentrum). Het adres waar je de beurshal vindt is Jan van Rijswijcklaan 191 in Antwerpen. Je kunt het best navigeren op dit adres. Vakantiesalon Antwerpen is niet ver van de doorgaande snelwegen gelegen. Parkeren kan bij het complex tussen de ring en ingang 2 van de Expo. Een andere parking is tussen ingang 1 en de hoek Vogelzanglaan. Reizigers met het openbaar vervoer kunnen met de trein reizen naar het treinstation Antwerpen Centraal en vervolgens tramlijn 2 (Hoboken) of 6 (richting Olympiade) nemen. Deze tramlijnen hebben een halte aan Antwerp Expo. Een andere goede optie is een hotelkamer boeken nabij het congrescentrum: