Kalender » Vakantiesalon Brussel 2017

Vakantiesalon Brussel 2017: tickets en openingsuren

vakantiebeursantwerpen.jpg

De perfect vakantie begint met een bezoek aan Vakantiesalon Brussel. Hoewel het nog hartje winter is kom je alvast helemaal in de stemming voor je volgende vakantie aan het strand. Of kies je liever voor een cruisevakantie, een actieve vakantie in de bergen of een stedentrip? Het maakt niet uit, bij Vakantiesalon Brussel vind je het allemaal. Kom meer te weten over Vakantiesalon Brussel zoals de openingsuren, adres, tickets en kaartverkoop, bereikbaarheid en programma.

Vakantiesalon Brussel 2017

Een vakantie met de hele familie, een luiervakantie op het strand of een actieve vakantie in de bergen? Of ga je liever voor een vakantie op zee met een luxueus cruiseschip of een verre reis door de jungle? Hoe dan ook, wat je voorkeuren ook zijn, bij Vakantiesalon Brussel is de keuze enorm. Honderden exposanten uit de vakantiewereld staan voor u klaar om samen de ideale vakantie samen te stellen. Ook wanneer u alleen inspiratie wilt opdoen of sfeer wilt proeven bent u aan het juiste adres op Vakantiesalon Brussel. De volgende editie van Vakantiesalon Brussel  vindt plaats van donderdag 2 tot en met zondag 5 februari 2017.

Openingsuren

De openingsuren van Vakantiesalon Brussel zijn als onderstaand:

  • Donderdag 2 februari: 10.00 – 18.00
  • Vrijdag 3 februari: 10.00 – 18.00
  • Zaterdag 4 februari: 10.00 – 18.00
  • Zondag 5 februari: 10.00 – 18.00

Tickets en kaartverkoop

Een ticket voor Vakantiesalon Brussel kost € 10,- per persoon. Kinderen jonger dan twaalf jaar mogen zelfs gratis naar binnen. Via de website van Vakantiesalon Brussel is het mogelijk om kortingskaarten te kopen in de voorverkoop. Je betaalt tijdelijk slechts € 5,- per ticket.

Bezoeken Vakantiesalon Brussel

De vakantiebeurs wordt georganiseerd in beurshal Brussels Expo (Paleizen 4 tot en met 7). Het adres van Brussels Expo is Belgiëplein 1 in Brussel. Je bereikt Vakantiesalon Brussel met de auto door op de Brusselse ring uitrit 7a te nemen en de borden naar Expo te volgen.  Bij Brussels Expo is Parking C gelegen die tienduizend parkingplaatsen heeft. Ook reizigers met de trein kunnen bij Vakantiesalon Brussel geraken door vanaf treinstation Brussel Zuid metrolijn 6 te nemen in de richting van Koning Boudewijn. Uitstappen kan vervolgens bij Heizel. Kom je vanaf treinstation Centraal? Neem dan eerst metrolijn 1 naar Beekkant en vervolgens metrolijn 6 naar Heizel. Tenslotte zijn er volop goede hotels te huur in de omgeving van Brussels Expo: