Kalender » Velofollies 2017

Velofollies 2017: tickets en openingsuren

velofollies.jpg

De grootste en meest diverse fietsbeurs van de gehele Benelux wordt ieder jaar in januari georganiseerd in Kortrijk en luistert naar de naam Velofollies.  Of je nu op zoek bent naar een mountainbike, een gewone stadfiets, een racefiets of misschien wel een e-bike; bij Velofollies worden de bezoekers op hun wenken bediend. Kom meer te weten over Velofollies zoals het adrs, programma, openingsuren, tickets en kaartverkoop, parkeren en bereikbaarheid per trein en auto.

Velofollies 2017

De bekendste fietsbeurs van België en zelfs daarbuiten is Velofollies. Behalve alle soorten, maten en kleuren fietsen vind je er alle soorten fietaccessoires, fietskleding, sportvoeding, fietshelmen, fietsliteratuur, enzovoorts. Alle aansprekende bedrijven uit de fietssport geven acte de présence en zullen als exposant aanwezig zijn. Ook kan je er informatie inwinnen over fietsvakanties. Ook zijn er tal van interessante randactiviteiten zoals ploegpresentaties van bekende wielerploegen, signeersessies en ga zo maar door. Velofollies wordt georganiseerd in Kortrijk Xpo en de eerstvolgende editie is van vrijdag 20 tot en met zondag 22 januari 2017.

Tickets en kaartverkoop

Kaarten voor Velofollies kunnen worden gekocht aan de dagkassa en tijdens de online voorverkoop. Aan de deur kosten tickets € 14,- per persoon. Kinderen (6-12 jaar) betalen € 7,- en kinderen jonger dan zes jaar mogen zelfs gratis naar binnen. Wie de kaarten al online koopt in de voorverkoop krijgt een korting. Een regulier ticket kost tijdens de online voorverkoop namelijk € 10,- en een ticket voor kinderen (6-12 jaar) kost € 5,-.

Openingsuren

De openingsuren van Velofollies zijn als volgt:

  • Vrijdag 20 januari: 10.00 – 21.00 uur
  • Zaterdag 21 januari: 10.00 – 18.00 uur
  • Zondag 22 januari: 10.00 – 18.00 uur

Bezoeken Velofollies

Velofollies wordt georganiseerd in Kortrijk Xpo. Het adres van deze beurshal is Dooniksesteenweg 216 in Kortrijk. Kortrijk Xpo en Velofollies zijn zeer eenvoudig bereikbaar via de afslag 2 van de autosnelweg E17 (Antwerpen-Gent-Lille). Kortrijk Xpo heeft een ruime parking waar je voor € 3,- per dag kunt parkeren. Ook met het openbaar vervoer kan je bij Velofollies geraken. Het treinstation van Kortrijk is op enkele kilometers lopen van Kortrijk Xpo gelegen. Deze afstand is te overbruggen met de bus. Neem de bus richting bushalte Kinepolis – Xpo (lijnen 1, 12 en 99) of bushalte Halve Jan (lijnen 13, 15 en 16). Exposanten en meerdaagse bezoekers kunnen ervoor kiezen een hotel in de buurt van Velofollies te boeken: