Kalender » Visma

Visma 2016: tickets en openingstijden

visma.jpg

Het evenement waar je alles vindt op het gebied van vissen, hengels, visvakanties, dobbers en ga zo maar door is Visma. Het visevenement Visma vindt plaats in de Rotterdamse Ahoy en is zelfs de grootste hengelsportbeurs van Nederland. Onderstaand volgt alle informatie over Visma waaronder adres en locatie, tickets en kaartverkoop, openingstijden, programma en bereikbaarheid.

Visma 2016

De start van het hengelsportseizoen vindt plaats wanneer het weer tijd is voor de hengelsportbeurs Visma. Jaarlijks wordt deze beurs bezocht door tienduizenden belangstellenden, het maakt hierbij niet uit of je op karper vist, aan zeevissen doet of bijvoorbeeld vliegvist. Visma is de plek waar je terecht kunt voor alles op het gebied van dobbers, visvakanties, hengels, boten, boilies en ga zo maar door. Op Visma zijn tal van exposanten aanwezig uit de viswereld en staan bijvoorbeeld diverse demonstraties en lezingen op het programma. Tot de exposanten behoren bijvoorbeeld groothandels, bootproducenten, detaillisten en de toeristische sector. De volgende editie van Visma vindt plaats van vrijdag 4 tot en met zondag 6 maart 2016.

Openingstijden

De hengelsportbeurs Visma duurt drie dagen en heeft de volgende openingstijden:

  • Vrijdag 4 maart: 10 – 18 uur
  • Zaterdag 5 maart: 10 – 17 uur
  • Zondag 6 maart: 10 – 17 uur

Toegangstickets

Kaarten voor Visma zijn te koop via de website van de hengelsportbeurs en aan de dagkassa. Online betaal je het kortingstarief en kost een ticket € 8,- per persoon. Aan de dagkassa kost een ticket € 10,- per persoon. Kinderen hoeven geen tickets te kopen en mogen gratis Visma bezoeken, mits ze wel onder begeleiding van een volwassene zijn.

Bezoeken Visma

Visma wordt georganiseerd in de bekende beurslocatie Ahoy Rotterdam, waarvan het adres Ahoy-weg 10 te Rotterdam is. Parkeren is mogelijk bij Ahoy, er zijn parkeerterreinen rondom het complex. Een parkeerticket kost € 12,50 bij de dagkassa en € 9,- tijdens de online voorverkoop. Reizigers met het openbaar vervoer kunnen reizen naar de bushalte en metrohalte Zuidplein, welke verbindingen heeft met onder andere het treinstation Rotterdam Centraal.