Kalender » Vrienden van Amstel Live 2017

Vrienden van Amstel Live 2017 – Ahoy Rotterdam

amstellive.jpg

Een geweldige show met de beste Nederlandse artiesten zijn al vele jaren het recept voor De Vrienden van Amstel Live. Gedurende maar liefst negen avonden genieten ongeveer 125.000 bezoekers van de optredens in een bomvolle Ahoy in Rotterdam. De kaarten vliegen telkens als warme broodjes over de toonbank. Kom alles te weten over Vrienden van Amstel Live zoals de concertdatums, aanvangstijden, line-up en programma, tickets en kaartverkoop en bereikbaarheid.

Vrienden van Amstel Live 2017

Vrienden van Amstel Live is een begrip in de Nederlandse popmuziek. Het behoort namelijk tot de concerten waar enkele van de meest aansprekende artiesten uit Nederland hebben opgetreden. Ook het jaarlijkse aantal bezoekers wordt door maar weinig concerten en festival overschreden. De ongekende goede sfeer zorgt ervoor dat er ieder jaar veel terugkerende bezoekers zijn.

Concertdatums en aanvangstijden

Er vinden negen concerten plaats verdeeld over ongeveer anderhalve week. De concertdatums in 2017 vinden plaats op 19, 20, 21, 22, 23, 25, 26, 27 en 28 januari. De deuren gaan iedere dag open om 18.00 uur, de show begint om 20.15. De concerten zijn afgelopen rond de klok van 23.30 uur. Wie beschikt over VIP kaarten kan om 17.30 uur al terecht in het VIP dorp waar om 18.00 uur het buffet aanvangt. Na afloop van het concert is er nog een VIP afterparty tot ongeveer 00.30 uur.

Tickets en kaartverkoop

Kaarten zijn te koop in verschillende prijsklassen. De voordeligste kaarten zijn verkrijgbaar voor € 34,50 voor een zitplaats op rang 4. De duurste zitplaatsen kosten € 67,50 terwijl een staanplaats voor het podium € 72,50 kost. Tenslotte zijn er nog VIP kaarten waarvan de kosten € 250,- exclusief btw zijn.

Bereikbaarheid Vrienden van Amstel Live

De concerthal is gelegen aan de Ahoy-weg 10 in Rotterdam. Bij de Ahoy is een parkeerterrein waar je betaald kunt parkeren voor € 12,50 per voertuig. Ook in de omgeving van Ahoy zijn meerdere parkeergarages te vinden, bijvoorbeeld de parkeergarage aan het Zuidplein. Wanneer je met de trein reist kan je vanaf Rotterdam Centraal verder reizen per bus of metro naar halte Zuidplein. Ook zijn er hotelarrangementen waarbij je kunt overnachten: