Kalender » We Are Electric

We Are Electric 2016: tickets en festivaltijden

weareelectric.jpg

Twee dagen dancemuziek aan de boorden van het E3 strand in Eersel en een geweldige nacht in het Klokgebouw in Eindhoven; dat zijn de ingrediënten van We Are Electric. Tijdens We Are Electric kunnen danceliefhebbers genieten van een mix van techno, house, electro, urban, drum & bass, enzovoorts. Kom meer te weten over We Are Electric 2016 indoor en outdoor waaronder informatie over programma en line-up, festivaltijden, bereikbaarheid en hotels, tickets en kaartverkoop.

We Are Electric 2016

Wat We Are Electric zeker zo bijzonder maakt zijn de prachtige locaties waar de dancefestivals worden georganiseerd:

  • Het zomerfestival van We Are Electric vindt plaats aan het E3 Strand. Dit kunstmatige meer dat midden in een bosrijke omgeving ligt geeft het feest een extra zomerse uitstraling. Maar uiteraard zijn het vooral de danceklanken die ervoor zorgen dat je niet stil kunt blijven staan. We Are Electric vond plaats op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni 2016.
  • In het najaar is er een indoor versie van We Are Electric in het Klokgebouw te Eindhoven. Dit befaamde pand deed vroeger dienst als fabriekshal. De setting zorgt voor een bijzondere sfeer verdeeld over vier hallen. We Are Electric Indoor vindt plaats op zaterdag 12 november 2016.

Festivaltijden en line-up

We Are Electric weet in 2016 weer een fijne line-up te presenteren, je kunt deze vinden op de website van het dancefestival. De DJ’s zullen optreden op in totaal zes podia. De festivaltijden voor We Are Electric op het E3-strand zijn beide dagen van 12.00 tot 01.00 uur. We Are Electric in het Klokgebouw duurt van 21.00 tot 7.00 uur.

Tickets en kaartverkoop

  • Outdoor E3-strand: voor We Are Electric zijn dagkaarten en weekendtickets te koop. Een dagticket kost € 35,- op vrijdag en € 45,- op zaterdag. Je bent voor een compleet weekend inclusief campingovernachting slechts € 65,- kwijt. Wie vroeg een ticket kost betaalt het voordelige early bird tarief. Voor de late boekers geldt een wat duurder ‘late’ tarief. Toegang tot We Are Electric is niet toegestaan wanneer je jonger dan 18 jaar bent.
  • De ticketprijs voor We Are Electric in het Klokgebouw bedraagt € 37,50 per persoon. Vroege boekers krijgen korting en betalen € 32,50. Late beslissers betalen iets meer voor hun toegangstickets, namelijk € 42,50 per persoon.

Bezoeken We Are Electric (E3 Strand)

We Are Electric outdoor vindt plaats op het E3 Strand in Eersel, wat nabij de autosnelweg A67 is gelegen ten zuidwesten van Eindhoven. Er zijn grote parkeerterreinen bij het E3 Strand waar je je voertuig kwijt kunt. De parkeerkosten bedragen € 10,- per voertuig. Wie met het openbaar vervoer komt kan kiezen voor een pendelbus die je van het treinstation van Eindhoven Centraal naar het E3 Strand brengt. Een enkeltje kost € 5,- en een retour € 10,-. Zoals eerder vermeld is het mogelijk om te overnachten op de We Are Electric Camping. De camping opent al op donderdag om 17.00 uur en sluit op zondag om 12.00 uur. Ben je niet zo’n liefhebber van het overnachten in een tentje? In de omgeving zijn diverse hotels waar je prima kunt overnachten:

Bezoeken We Are Electric (Klokgebouw)

Het Klokgebouw in Eindhoven ligt direct bij het treinstation Eindhoven Strijp-S. Voor bezoekers van verder weg is de trein daarom het ideale vervoersmiddel. In slechts een paar minuten sta je voor de ingang van We Are Electric. Ook met de auto kan je We Are Electric bezoeken, er is een betaalde parking nabij het Klokgebouw. Overnachten in Eindhoven om jezelf een terugreis te besparen? Zie dan het overzicht van hotels: