Kalender » Webwinkel Vakdagen 2017

Webwinkel Vakdagen 2017: tickets en openingstijden

WebwinkelVakdagen2015-7.jpg

In een wereld waarin de online verkoop van artikelen het steeds meer wint van de normale winkels vinden de vele duizenden webwinkels elkaar op de Webwinkel Vakdagen. Het is zelfs de belangrijkste beurs op het gebied van e-commerce van de gehele Benelux. Heb je zelf een webwinkel of ben je geïnteresseerd er één te starten? Bezoek dan de Webwinkel Vakdagen. Alle informatie over de Webwinkel Vakdagen is onderstaand verzameld zoals adres en locatie, openingstijden, tickets en kaartverkoop, programma en bereikbaarheid.

Webwinkel Vakdagen 2017

De Utrechtse Jaarbeurs is opgedeeld in zes zones, ieder met een eigen thema namelijk marketing, technologie, betaaloplossingen, logistiek en klantcontact, start-up village en big data. In iedere zone vind je aansprekende exposanten die alle informatie kunnen leveren over de laatste ontwikkelingen. In totaal zijn er tijdens de Webwinkel Vakdagen maar liefst 250 exposanten aanwezig. Als bezoeker kan je tevens lezingen bijwonen en jezelf laten inspireren. Ook starters zijn aan het juiste adres, want met de tips van de vele professionals vergroot je je kansen op een succesvol begin van je webwinkel. Het programma is zeer divers en dus geschikt voor beginners tot en met experts. De volgende editie van de Webwinkel Vakdagen vindt plaats op woensdag 18 en donderdag 19 januari 2017.

Tickets en kaartverkoop

Als je de Webwinkel Vakdagen 2017 wilt bezoeken dien je jezelf als bezoeker aan te melden via de website van het evenement. Aanmelden is gratis en je kunt zelf je beursplan samenstellen na bevestiging. Je kunt je bijvoorbeeld vooraf inschrijven voor bepaalde lezingen, welke een vrije inloop hebben. Omdat de lezingen van de topsprekers erg druk zijn is het verstandig om een ticket voor de lezing te reserveren. In totaal is veertig procent van de stoelen te reserveren. De kosten variëren afhankelijk van de zaal van € 10,- tot € 20,-.

Openingstijden

De Webwinkel Vakdagen zijn een tweedaags evenement en hebben de volgende openingstijden:

  • Woensdag 18 januari: 10 – 17 uur
  • Donderdag 19 januari: 10 – 17 uur

Bezoeken Webwinkel Vakdagen

De Webwinkel Vakdagen vinden plaats in de meest gebruikte evenementenhal van Nederland, namelijk de Jaarbeurs in Utrecht. Het adres van deze hal is Jaarbeursplein 6 te Utrecht. Parkeren is geen probleem tijdens de Webwinkel Vakdagen, de Jaarbeurs beschikt namelijk over 6.500 parkeerplaatsen waarvoor je € 3,50 per uur betaalt (of maximaal € 14,- per dag). Ook met het openbaar vervoer zijn de Webwinkel Vakdagen goed bereikbaar, het grote treinstation Utrecht Centraal ligt direct naast de Jaarbeurs. Voor exposanten of bezoekers die meerdere dagen toegang tot de Webwinkel Vakdagen willen is een hotelovernachting ook een mogelijkheid: