Kalender » Wie is de Mol 2016

Wie is de Mol 2016

wie-is-de-mol.jpg

Het spelprogramma Wie is de Mol behoort tot de meest bekeken televisieprogramma’s van Nederland. Ook in andere landen is Wie is de Mol ongekend populair. De grote vraag is natuurlijk wie van de deelnemers de Mol is. Begin maart 2016 is de grote finale en zal bekend zijn of je voorgevoel al die tijd juist was. Kom alles te weten over Wie is de Mol 2016 zoals wanneer de uitzendingen zijn op welke zender Wie is de Mol wordt uitgezonden, wie de presentatie in handen heeft, het format en het laatste nieuws.

Wie is de Mol?

Wie is de Mol is een programma waarin bekende Nederlanders opdrachten moeten uitvoeren en ondertussen moeten proberen te achterhalen wie de Mol in hen midden is. Persoonlijke eigenschappen zoals mensenkennis, stressbestendigheid, durf en intelligentie worden hierbij maximaal op de proef gesteld. Met de opdrachten tijdens Wie is de Mol kunnen de kandidaten de prijzenpot vullen, maar de Mol zal natuurlijk niet altijd optimaal meewerken. De Mol zal namelijk waar mogelijk de boel saboteren of spelletjes spelen. Het dilemma voor de kandidaten en de televisiekijkers is de vraag wie er wel en wie er niet te vertrouwen is. Lukt het de kandidaten en de kijkers om te achterhalen Wie de Mol is?

Uitzendingen 2016

Wie is de Mol wordt uitgezonden door AVROTROS en de productie is in handen van IDTV. De uitzendingen starten op 2 januari 2016 en zijn iedere zaterdag om 20.30 uur geprogrammeerd op NPO 1. Op zaterdag 5 maart om 20.30 uur is er vervolgens de grote finale. De uitzendingen van Wie is de Mol worden ieder jaar uitstekend bekeken, ook in 2016 zullen er weer miljoenen mensen aan de buis gekluisterd zijn.

Presentatie

De presentatie van Wie is de Mol 2016 wordt verzorgd door Art Rooijakkers, een oudwinnaar van Wie is de Mol.

Succesvol format

Het succes van Wie is de Mol blijkt niet alleen door het hoge aantal televisiekijkers. Het programma heeft namelijk meerdere prijzen in de wacht gesleept waaronder de Gouden Televizier-ring, een TV-Beeld en een Gouden Beeld. Het format van Wie is de Mol is overigens afkomstig uit België

Laatste nieuws Wie is de Mol?

Wie niks wil missen van Wie is de Mol? heeft meerdere opties om exact op de hoogte van de laatste nieuwtjes te blijven. Download bijvoorbeel de gratis Wie is de Mol app of volg MolTalk, een live nabeschouwing op zaterdag rond 21.25 uur.