Kalender » Winterfair Rotterdam 2016

Winterfair Rotterdam 2016 - Ahoy Rotterdam

winter-fair-rotterdam-2.jpg

Begin december vindt in Ahoy Rotterdam weer het oergezellige Winterfair plaats, een beurs geheel in het teken van Kerst en de feestdagen. Ideaal wanneer je op zoek bent naar bijvoorbeeld een kerstcadeau of wanneer je gewoon alvast in de kerststemming wilt komen. De Winterfair is te bezoeken wanneer je in het bezit bent van een ticket. Lees alvast alles over Winterfair Rotterdam 2016 zoals de openingstijden, tickets en kaartverkoop en bereikbaarheid.

Winterfair 2016

Een grote overdekte kerstmarkt en -beurs, dat is de omschrijving die het best past bij Winterfair Rotterdam 2016. Je treft er dan ook vele kraampjes en standjes aan waar allerlei kerstspullen worden verkocht. Maar ook voor kleding, lekkernijen, cosmetica, enzovoorts kan je er terecht. Winterfair Rotterdam is ideaal om de broodnodige kerstinkopen te doen of misschien kan je er wel inspiratievolle ideeën opdoen voor de kerstdagen en kerstdiner. Het geheel wordt omlijst door optredens van artiesten, workshops, demonstraties en zelfs modeshows.

Openingstijden

De volgende editie van Winterfair Rotterdam vindt plaats van woensdag 30 november tot en met zondag 4 december 2016. De Rotterdamse Winterfair is iedere dag geopend van 10 uur 's morgens tot 17.30 uur 's avonds.

Tickets en kaartverkoop

Kaarten voor Winterfair Rotterdam kunnen het best gekocht worden via de website van het evenement, je voorkomt daarmee dat je niet meer naar binnen kunt wanneer het uitverkocht zou zijn. De kosten voor een regulier ticket bedragen € 13,50 per persoon. Kinderen onder de drie jaar oud mogen gratis naar binnen, terwijl kinderen tussen de drie en twaalf jaar € 7,50 moeten betalen.

Bezoeken Winterfair Rotterdam

Ahoy Rotterdam is gelegen aan het adres Ahoy-weg 10. Er zijn parkeermogelijkheden bij het complex waar je per auto € 12,50 moet betalen. In de omgeving zijn nog meer parkeergarages te vinden, dus je hoeft je echt geen zorgen te maken over een tekort aan parkeerplaatsen. Als je met de  trein reist kan je het best via Rotterdam Centraal doorreizen per metro of bus naar de halte Zuidplein welke zowat voor de deur van Ahoy is te vinden.