Kalender » Wish Outdoor 2016

Wish Outdoor 2016 - Beek en Donk

wish.jpg

Het driedaagse dancefestival Wish Outdoor is al meerdere jaren voor danceliefhebbers een festival dat je eens bezocht moet hebben. Wish Outdoor duurt drie dagen en overnachten is mogelijk. In 2016 zal Wish plaatsvinden van 1 tot en met 3 juli. Wil je het dancefeest ook bezoeken? Zorg dan dat je tickets bemachtigd. Hoe dit moet is onderstaand samengevat.

Wish Outdoor 2016

Ben je fan van dancemuziek en in het speciaal van Euro Dance Music (EDM)? Dan is het festival Wish Outdoor een evenement dat ideaal is om te bezoeken. Doordat het festival drie dagen duurt en omdat er ieder jaar verschillende grote namen achter de draaitafels plaatsnemen zal je niet snel teleurgesteld zijn.

Openingstijden

Wish Outdoor duurt maar liefst drie dagen. De openingstijden van het festival zijn:

  • Vrijdag 1 juli: 19.00 - 01.00 uur
  • Zaterdag 2 juli: 14.00 - 02.00 uur
  • Zondag 3 juli: 14.00 - 23.30 uur

 

De camping is geopend van vrijdag 1 juli 13.00 uur tot maandag 4 juli 12.00 uur.

Tickets

Kaarten voor Wish Outdoor zijn onder andere verkrijgbaar via de website van het festival. De prijzen die er worden gerekend zijn vrij voordelig. Zo kost een weekendticket € 85,-. Hiermee heb je drie dagen toegang tot het festivalterrein en de camping. Het is ook mogelijk om kaarten te kopen voor een enkele dag, twee dagen, drie dagen zonder kamperen, enzovoorts. In vergelijking met andere dancefestivals is Wish Outdoor met recht niet duur te noemen.

Programma en line-up

Het evenement heeft ook dit jaar weer vele aansprekende namen vastgelegd. Het programma en de bijbehorende line-up van Wish zijn te vinden op de website van het evenement.

Adres en locatie

Wish Outdoor wordt georganiseerd op het festivalterrein 'De Aa' in Beek en Bonk. Deze gemeente behoort toe aan de gemeente Laarbeek en ligt ten noordwesten van Eindhoven en ten noorden van Helmond. Het festivalterrein is gelegen aan de Lekerstraat 4.

Bezoeken Wish Outdoor

Op het terrein De Aa dat te vinden is op het adres Lekerstraat 4 te Beek en Donk zijn voldoende parkeerplaatsen voor de bezoekers. De parkeerkosten bedragen € 10,- per auto. In de buurt van het festival is geen treinstation, de stations van Helmond en Eindhoven zijn echter niet heel ver weg gelegen. Om de afstand te overbruggen worden er shuttlebussen ingezet waarvoor je voor € 10,- een ticket kunt kopen.