Kalender » Wonen&Co

Wonen&Co 2017: tickets en openingstijden

wonenenco.jpg

In Groningen wordt ieder jaar de woonbeurs Wonen&Co georganiseerd. De beurs biedt alles op het gebied van wonen en interieur en kent een zeer veelzijdig programma. Wonen&Co vindt plaats in de MartiniPlaza in Groningen en is daarmee de woonbeurs voor Noord-Nederland. Meer informatie over de woonbeurs Wonen & Co 2017 vind je in onderstaand artikel waaronder adres en locatie, openingstijden, programma, tickets en kaartverkoop en bereikbaarheid.

Wonen&Co 2017

Op Wonen&Co ben je aan het juiste adres wanneer je alles wilt weten over wonen en decoratie. En dat doen dan ook ieder jaar tienduizenden belangstellenden. Je vindt er prachtige woonstands, er zijn concerten, er kan lekker gegeten worden en je doet er bovenal enorm veel inspiratie op. Laat je bijvoorbeeld bijpraten door één van de vele exposanten of zie praktijkvoorbeelden die je thuis kunt toepassen. De volgende editie van Wonen&Co vindt plaats van donderdag 16 tot en met zondag 19 maart 2017.

Tickets en kaartverkoop

Tickets voor Wonen&Co zijn vooraf online en aan de dagkassa te koop. Kaarten voor Wonen&Co zijn te koop aan de dagkassa voor € 11,50 per persoon. In de voorverkoop betaal je het kortingstarief van € 10,-. Op de vrijdag is het Vriendinnendag wanneer je met tweeën slechts € 15,- betaalt voor twee tickets.

Openingstijden

De tweedaagse Dutch Comic Con beurs heeft de onderstaande openingstijden:

  • Donderdag 16 maart: 13 – 22 uur
  • Vrijdag 17 maart: 13 – 22 uur
  • Zaterdag 18 maart: 10 – 18 uur
  • Zondag 19 maart: 10 – 18 uur

Bezoeken Wonen&Co

De woonbeurs Wonen&Co vindt plaats in de MartiniPlaza in Groningen waarvan het adres Leonard Springerlaan 2 is. Rondom het complex zijn 1500 parkeerplaatsen gelegen en tevens een parkeergarage met 600 parkeerplaatsen. Als je parkeerkosten wilt vermijden is het mogelijk om met het openbaar vervoer te reizen. Het treinstation van Groningen is op een kwartiertje lopen gelegen van MartiniPlaza. En anders kan je met buslijn 6 de afstand overbruggen tot aan het complex. In de omgeving zijn ook diverse hotels die geboekt kunnen worden: