Kalender » XO Extrema Outdoor

XO Extrema Outdoor Aquabest: 16 juli 2016

extrama.png

Het dancefestival XO Extrema Outdoor behoort tot de bekendste dancefeesten van Nederland en wordt ieder jaar georganiseerd op het terrein van Aquabest. Dit kunstmatige meer ligt op de grens van Best en Eindhoven. Steevast bezoeken tienduizenden muziek- en danceliefhebbers het festival. Tot de optredende artiesten behoren enkele van de meest toonaangevende DJ's ter wereld. De volgende editie van XO Extrema Outdoor vindt plaats op 16 juli 2016.

XO Extrema Outdoor 2016

Dancemuziek, spectaculaire lichtshows, een spetterend eindvuurwerk en kolossale podia; dat is XO Live in een notendop. En dat alles aan het water van recreatieplas Aquabest wat het geheel een ultiem zomergevoel geeft. Op Aquabest vinden overigens wel vaker dancefestivals plaats, een bekend voorbeeld is het festival Lakedance. De volgende editie van XO Extrema Outdoor is op zaterdag 16 juli 2016.

Kaartverkoop en tickets

Kaarten voor XO Extrema Outdoor zijn onder meer verkrijgbaar via de website van XO Extrema Outdoor. Een normaal ticket kost € 50,- per person, een comfort ticket kost € 80,- per person. Deze prijzen zijn overigens nog zonder de verplichte toeslag. Als CJP pashouder ontvang je een korting op je tickets. Eventueel kan een ticket worden gecombineerd met een hotelovernachting in de omgeving. De minimum leeftijd om het festival te bezoeken bedraagt 18 jaar.

Line-up en timetable

De deuren van XO Extrema Outdoor openen om 11 uur 's morgens, om 23 uur 's avonds is het dancefestival afgelopen. Zoals ieder jaar staan er diverse grote namen op XO Extrema Outdoor en tonen ze hun DJ-skills aan het publiek. XO Extrema Outdoor beschikt over meerdere podia zodat er tegelijkertijd meerdere DJ's actief zijn. Om er zeker van te zijn dat je geen enkel optreden mist kan je gebruik maken van de timetable waar de complete line-up chronologisch op is weergegeven. Bezoekers krijgen bij binnenkomst een timetable uitgereikt. Wie van tevoren al een planning wil maken kan op de website van XO Extrema Outdoor alvast de line-up en timetable raadplegen.

Bezoeken XO Extrema Outdoor

XO Extrema Outdoor vindt plaats op de grens tussen Best en Eindhoven aan het recreatieterrein van Aquabest. Het terrein is aan de autosnelweg A2 gelegen en nabij snelwegen als de A58 en A50. Als bezoeker kan je het best afslag Ekkersrijt (A58 afslag 6) nemen en vervolgens de borden met ‘Extrema’ volgen. Vervolgens ontvang je instructies van verkeersregelaars. Er zijn meerdere grote parkeerterreinen waarvandaan pendelbussen je van en naar het festivalterrein rijden. Andere parkeerterreinen liggen zelfs op loopafstand van het festivalterrein. Wil je alleen bezoekers afzetten? Er is een Kiss & Ride zone aan de NCB-weg waar je mensen kunt laten uitstappen. Als je met het openbaar vervoer reist zijn de treinstations van Best, Eindhoven Centraal en Eindhoven Beukenlaan nabij gelegen stations. Vanaf treinstation Best pendelen bussen van en naar Aquabest.