Home » Artiesten Boeken

Festival artiesten en bands vind je bij BENZ Agency

Wanneer je een festival organiseert is de line-up het belangrijkste aspect dat geregeld moet worden. Een te gekke line-up is bijna een garantie voor een geslaagd festival en uitverkochte tickets. Maar waar vind je aansprekende acts? En zijn er mogelijkheden om al je boekingen via één boekingskantoor te verzorgen tegen een scherp tarief?

BENZ Agency

BENZ Agency is een full service boekingskantoor voor Nederlandse artiesten, bands en DJ’s. Dit zijn niet zomaar artiesten, nee het gros behoort tot het topsegment van Nederland. Je kunt het zo groots aanpakken als je wilt, maar ook wanneer je beschikt over een wat kleiner budget ben je aan je het juiste adres bij BENZ Agency. Zo zijn diversen van de meest opwindende talenten van de Nederlandse muziekindustrie te boeken via BENZ Agency.

Full Service, laat je ontzorgen

Behalve het simpelweg boeken van artiesten kan je BENZ Agency ook inschakelen om te laten ontzorgen als organisator. Laat de specialisten, BENZ Agency heeft jarenlange ervaring als programmeur. het werk doen en houd als organisator tijd over voor andere zaken. BENZ Agency is een artiestenbureau én totaalprogrammeur in één!

Maatwerk

Dankzij het enorme aanbod is BENZ Agency in staat om maatwerk te leveren. Of je nu op zoek bent naar Nederlandstalig, rock, pop, dance of een allround aanbod; het is allemaal mogelijk! BENZ Agency bespreekt samen met je je specifieke wensen en zal een maatwerkplan opstellen. Hierbij wordt gekeken naar onder andere het concept van het festival, de doelgroep en welke artiesten daarbij passen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Omdat er wordt gewerkt met een kleinschalig team zijn de lijntjes kort en word je écht geholpen.

Voor alle soorten feesten!

BENZ Agency is niet alleen dé partij voor het verzorgen van artiesten voor festivals en events; ook voor andere soorten feesten is het een ideale partner. BENZ Agency is bijvoorbeeld ook perfect om je te helpen bij het regelen van artiesten voor een tentfeest of bedrijfsfeest.

Het aanbod

Benieuwd welke artiesten BENZ Agency zoal in haar portfolio heeft, welke maatwerkmogelijkheden er zijn en wat de prijzen zijn? Neem dan een kijkje op de website en laat je inspireren: