Home » Opening Primark winkel

Opening Primark winkels: dat moet je meemaken

Last update: 08-01-2018

De laatste jaren openen er steeds meer Primark winkels in Nederland en België. Zelden is er een winkel geweest waarvan de komst met zoveel enthousiasme wordt ontvangen. De opening van iedere nieuwe Primark winkel is dan ook een evenement dat niet zomaar voorbij gaat. De opening wordt altijd op grootse wijze aangepakt en er ontstaan lange wachtrijen. Maar niet zonder reden, als je er vroeg bij bent heb je de kans om leuke gifts te ontvangen en je kunt als eerste de nog volle kledingrekken aanvallen.

Nieuwe Primark winkels

Primark wil in Nederland en België doorgroeien tot enkele tientallen winkels. Alle grote steden doen dan ook hun uiterste best om een Primark winkel binnen hun stadsgrenzen te krijgen. De komst van Primark betekent namelijk een boost voor het hele winkelgebied, bezoekers komen van ver om eens Primark te bezoeken. De komende jaren blijft Primark dus stevig doorgroeien.

Opening nieuwe winkels

We zijn er inmiddels vertrouwd aan geraakt: bij iedere opening van een nieuwe Primark staan er lange wachtrijen voor de deur en moeten er zelfs dranghekken aan te pas komen. Dan moet het wel heel bijzonder zijn toch? Anders gaan mensen toch geen uren in de rij liggen wachten voor een modewinkel?

Je moet het meemaken

De opening van een nieuwe Primark is dan ook echt heel bijzonder. Allereerst betekent de komst van een Primark dat je voortaan altijd voordelige en leuke mode binnen handbereik hebt. Het aanvullen van je garderobe kost niet veel geld en de collecties wisselen zeer snel. Maar wist je dat bezoekers tijdens de opening in sommige gevallen zelfs leuke gifts en kortingen ontvangen? Bij diverse openingen van Primark winkels kregen de eerste bezoekers bijvoorbeeld giftcards met een geldbedrag erop en allerlei leuke tassen waarmee geshopt kon worden. En zelfs al worden er geen gifts uitgedeeld, de spanning en het aftellen zijn dingen die je als shopaholic eens moet hebben meegemaakt.

Welke winkels openen binnenkort?

Zoals gezegd staan er de komende jaren nog vele Primark openingen op het programma in Nederland en België. Meer informatie over nieuwe Primark winkels vind je op:

Andere shopevenementen

Ben je gek op modegerelateerde evenement? Er zijn nog meer evenementen op modegebied die absoluut de moeite waard zijn. Wat te denken van de welbekende zomersale en wintersale