Home » PES 2019

PES 2019: release september 2018

Pro Evolution Soccer, vaak afgekort tot PES, is een populaire voetbalgame die wordt ontwikkeld door PES Productions en uitgegeven door Konami. De volgende editie die wordt uitgebracht is PES 2019. PES vormt samen met de game FIFA de twee bekendste voetbalgames en ieder jaar kijken miljoenen mensen uit naar de release in september. Het gaat hier om de full release, de demoversie wordt namelijk nog eerder uitgebracht. Kom meer te weten over PES zoals de releasedatum, de verkooppunten en de platforms waarop PES 2019 wordt uitgebracht.

Reserveer alvast een exemplaar

Het is al mogelijk om een exemplaar te reserveren van PES 2019 via Bol.com. Door vooraf te reserveren krijg je tevens bonussen voor MyClub. Via onderstaande plaatje kan je kiezen voor welk platform je een exemplaar wilt reserveren (momenteel is reserveren nog niet mogelijk!):

PES 2019

De naam PES is een bekende onder voetbalfans en gameliefhebbers. PES is de afkorting van Pro Evolution Soccer en is een zeer populaire voetbalgame. PES wordt ontwikkeld door PES Productions, de uitgever is het Japanse Konami. PES scoort altijd goed qua gameplay en andere eigenschappen. Een nadeel is het feit dat de uitgevers niet beschikken over diverse rechten waardoor spelers en stadions vaak een andere naam hebben dan in de praktijk. Maar wie hier niet zwaar aan tilt zal dankzij PES 2019 veel speelplezier beleven.

Releasedatum PES 2019

Het is ieder jaar een verrassing wanneer PES wordt uitgebracht, de releasedatum wordt meestal pas enige tijd ervoor gecommuniceerd. De laatste releasedatum was op donderdag 14 september 2017 (Europa). De releasedatum van PES 2019 is mogelijk op donderdag 13 september 2018. Deze datum is nog niet bevestigd door Konami. Enkele weken eerder, rond zondag 19 augustus 2018 wordt vermoedelijk al de demoversie van PES 2019 uitgebracht. 

Platforms

Pro Evolution Soccer 2019 zal weer te spelen zijn op alle gerenommeerde computerplatforms. Voorbeelden van platforms waarop PES 2019 te spelen is zijn Playstation 3 en 4, Xbox One en 360, PC, enzovoorts.

Verkooppunten

PES 2019 kan online worden gekocht en in winkels. Bekende winkelketens waar PES 2019 te koop is zijn BCC, Mediamarkt, Bart Smit, Intertoys, enzovoorts. Online is PES 2019 bijvoorbeeld via Bol.com verkrijgbaar. De prijs van de game daalt naarmate de releasedatum langer geleden is. Om minder geld uit te geven kan je dus het best een periode wachten. Vooral na de feestdagen in december zal de prijs van PES 2019 sterk dalen.