Home » Promoties mediamarkt

Actuele promoties Media Markt

In deze digitale tijden wordt er steeds meer online gekocht via webwinkels. Ook Media Markt heeft een drukbezochte webwinkel waar je het complete assortiment terugvindt. Mediamarkt organiseert eigenlijk altijd wel speciale promoties waarbij je tegen een gereduceerde prijs elektronica kunt kopen. Onderstaand zijn de leukste promoties weergegeven. Let op, sommige acties zijn slechts gedurende een deel van het jaar en alleen tijdens die acties zijn er ook daadwerkelijk promoties en kortingen in de webshop van Media Markt.

Naar de aanbiedingen van Media Markt (kies de actie):

BTW Weg Ermee -21%

Media Markt betaalt de 21% BTW

Media Markt Megadeals

Iedere dag nieuwe topaanbiedingen:

Media Markt Outlet

Hele jaar door uitverkoop in de Outlet:

Dubbelop korting

Tijdens BTW Actie ook 20% outletkorting:

4 Halen 3 Betalen

Games, CD's, DVD's, vinyl, Blu-ray, etc:

Media Markt Cashback

Krijg cash geld terug van Media Markt:

Media Markt Folder

Altijd boordevol acties en aanbiedingen:

Telefoon Topdeals

Voordelige abonnementen en smartphones:

Producten Media Markt

Bij Media Markt ben je natuurlijk aan het juiste adres voor de beste en bekendste elektronicaproducten. Voorbeelden van de producten die ze verkopen zijn laptops, smartphones, wasmachines, fotocamera’s, tablets, software, stofzuigers, navigatie, audio, games, consoles, rookmelders, huishoudelijke apparatuur, monitors, enzovoorts. In combinatie met een promotie of aanbieding is het mogelijk om het assortiment van Mediamarkt online nog extra voordelig aan te schaffen.

Media Markt prijsbeleid

Mediamarkt heeft een strikt prijsbeleid waarbij continu de prijzen van tientallen concurrenten in de gaten worden gehouden. Als elders de prijzen van een product dalen zal Mediamarkt hier zo spoedig mogelijk de eigen prijzen op aanpassen. Hierdoor weet je dat je nooit teveel zult betalen bij Mediamarkt, maar met een promotie of aanbieding shop je natuurlijk nog voordeliger.