Kalender » Fiets en Wandelbeurs

Fiets en Wandelbeurs 2017 – Jaarbeurs Utrecht

fietsen-wandelen-beurs.jpg

De Fiets en Wandelbeurs is het evenement dat je moet bezoeken wanneer je houdt van fietsen en wandelen, maar ook als je bijvoorbeeld een actieve vakantie wilt boeken. Behalve inspiratie zal je er de laatste trends vinden op het gebied van fietsen en wandelen. Onderstaand volgt alle informatie over de Fiets en Wandelbeurs 2017, bijvoorbeeld het adres en locatie, openingstijden, bereikbaarheid en parkeren, ticket en kaartverkoop, hotels, enzovoorts.

Fiets en Wandelbeurs 2017

De Fiets en Wandelbeurs is het aangewezen evenement voor fervent fietsers en wandelaars. Exposanten zullen de laatste ontwikkelingen en trends presenteren aan de bezoekers. Maar er zijn ook legio reisorganisaties en fabrikanten aanwezig. En je kunt deelnemen aan workshops, lezingen bijwonen en uiteraard materialen zelf testen zoals bijvoorbeeld een nieuwe fiets of mountainbike. Ieder jaar weer wordt er gekozen voor een bepaald thema die de sfeer zal bepalen op de beurs. Eerdere edities vonden nog plaats in de Amsterdam RAI, maar tegenwoordig is dus Utrecht de gastheer van de Fiets en Wandelbeurs. De eerstvolgende Fiets en Wandelbeurs wordt georganiseerd op zaterdag 11 en zondag 12 februari 2017.

Tickets en kaartverkoop

Tickets voor de Fiets en Wandelbeurs kosten € 15,- per persoon. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen gratis naar binnen. Wel geldt dat kinderen onder begeleiding van een volwassene moeten zijn. Het kan geen kwaad om de website van de Fiets en Wandelbeurs in de gaten te houden, er worden namelijk regelmatig kortingsacties aangeboden waarmee je extra voordelig je tickets kunt kopen.

Openingstijden

De tweedaagse Fiets en Wandelbeurs heeft de volgende openingstijden:

  • Zaterdag 11 februari: 10.00 – 17.00
  • Zondag 12 februari: 10.00 – 17.00

Bezoeken Fiets en Wandelbeurs

De Fiets en Wandelbeurs vindt plaats in de Utrechtse Jaarbeurs. Het adres van deze beurshal is Jaarbeursplein 6 te Utrecht. Het evenement zal plaatsvinden in de hallen 2, 3 en 4. Omdat de Jaarbeurs naast het treinstation Utrecht Centraal ligt maken veel bezoekers gebruik van het openbaar vervoer. Het is zodra je uit de trein stapt namelijk maar enkele minuten lopen tot de ingang van de Jaarbeurs. Bij het complex zijn ook grote parkeerterreinen gelegen waar je betaald kunt parkeren. De kosten bedragen € 3,- per uur en maximaal € 12,- per dag. Hotels voor te overnachten vind je op:

Fiets en Wandelbeurs Antwerpen

De Fiets en Wandelbeurs wordt ook in het Belgische Antwerpen georganiseerd. Antwerp Expo is de plek waar de Fiets en Wandelbeurs Antwerpen plaatsvindt. De kosten voor een ticket voor de Antwerpse variant bedragen € 10,- per persoon en ook in België mogen kinderen jonger dan 12 jaar gratis naar binnen.