Kalender » Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt 2016

heelhollandbakt.jpg

Het televisieprogramma Heel Holland Bakt gaat over de zoektocht naar de thuisbakker met het meeste talent. Diverse getalenteerde thuisbakkers gaan de strijd met elkaar aan met als doel de eindwinst van het programma. Ook in 2016 komt er weer een seizoen van Heel Holland Bakt op televisie, de uitzendingen zullen worden samengesteld door Omroep MAX. Kom meer te weten over Heel Holland Bakt 2016, waaronder de uitzendingen en uitzendtijden, de datum dat het programma  weer van start gaat, deelname en inschrijven, juryleden en presentatie.

Heel Holland Bakt 2016

Het televisieprogramma Heel Holland Bakt weet ieder seizoen weer miljoenen mensen aan de buis gekluisterd te houden. Het is een combinatie van ontspannen televisie, verbluffend goede amateurbakkers en toch de strijd om de eindwinst die Heel Holland Bakt tot zo’n goed programma maken. De deelnemers nemen het tegen elkaar op waarbij een professionele jury het beste uit ze naar boven laat komen. Iedere aflevering wordt gewijd aan een thema waarbij drie opdrachten moeten worden uitgevoerd. De amateurbakkers moeten een signatuuropdracht, technische opdracht en spektakelstuk tot een goed einde brengen. Heel Holland Bakt is gemaakt in navolging van het Engelse programma The Great British Bake Off.

Uitzendingen 2016

Zoals we gewoon zijn wordt Heel Holland Bakt ook in 2016 weer uitgezonden door Omroep MAX. Het is nog onduidelijk op welke datum het programma weer van start gaat op de buis, maar de verwachting is dat dit in het najaar van 2016 zal zijn. Als de trend van de laatste jaren wordt doorgezet zal de eerste uitzending op de eerste zondag van de maand september zijn, oftewel 4 september 2016.

Presentatie en juryleden

De twee juryleden zijn waarschijnlijk weer Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven. Normaliter presenteert Martine Bijl het programma, maar vanwege een hersenbloeding is nog onduidelijk of ze ook in 2016 de presentatie van Heel Holland Bakt weer zal verzorgen.

Aanmelden

Ben je zelf een goede amateurbakker of weet je iemand die altijd de mooiste en heerlijkste lekkernijen weet samen te stellen? Misschien is meedoen aan Heel Holland Bakt dan een goed idee. Iedereen kan zich aanmelden voor Heel Holland Bakt via de website van het programma.