Kalender » Kermis Apeldoorn

Kermis Apeldoorn 2017: locaties en openingstijden

5f78908d73a5402db7ab0275bd39b80f.jpg

In Apeldoorn mogen ze zichzelf gelukkig prijzen met maar liefst twee kermissen per jaar. In februari staat de Indoor Kermis op het programma en eind april de Koningskermis van Apeldoorn. Beide kermissen zijn ideaal voor de hele familie en herbergen attracties voor jong en oud. Kermis Apeldoorn is daarom ook een van de leukste kermissen van de hele regio. Kom alles te weten over Kermis Apeldoorn zoals de datums in 2017, locaties, attractie- en ritprijzen, openingstijden en bereikbaarheid.

Indoor Kermis Americahal Apeldoorn 2017

De eerste kermis van het jaar in Apeldoorn vindt binnen plaats, om precies te zijn in de Americahal. Dus weer of geen weer, binnen is het lekker behaaglijk en gezellig. Er is voldoende te beleven voor de hele familie, jong of oud maakt niet uit. Behalve attracties is er ook gedacht aan entertainment en zullen diverse kinderhelden komen optreden. De Indoor Kermis in de Americahal vindt plaats van zaterdag 25 februari tot en met zondag 5 maart 2017.

Koningskermis Apeldoorn 2016

Eind april vindt er ook een kermis in de buitenlucht plaats. Deze Koningskermis vindt plaats op het Marktplein en is gepland rondom Koningsdag. Ook voor de Koningskermis in Apeldoorn geldt dat je je zult vermaken met het hele gezin. De volgende editie van de Koningskermis in Apeldoorn vindt plaats van donderdag 21 tot en met donderdag 28 april 2016. De info voor het jaar 2017 is nog niet bekend.

Attractie- en ritprijzen

Beide kermissen hebben tientallen attracties klaarstaan voor het enthousiaste publiek. De prijzen zijn redelijk laag en vooral de kinderattracties en behendigheidsspelen rekenen vaak gereduceerde prijzen. De hoogste ritprijzen worden gerekend voor de grotere en snellere attracties. De Indoor Kermis in de Americahal organiseert tevens regelmatig Eurodagen waarbij bijna alle attracties slechts één euro per ritje kosten.

Openingstijden Kermis Apeldoorn

De Indoor Kermis is alle dagen van het evenement geopend van 14.00 uur tot 23.00 uur. Ook de Koningskermis in april is waarschijnlijk iedere dag van de week geopend van 14.00 tot 23.00 uur.

Bezoeken Kermis Apeldoorn

De Indoor Kermis vindt zoals gezegd plaats in de Americahal, waarvan het adres Laan van Erica 50 te Apeldoorn is. Het complex beschikt over een groot parkeerterrein voor auto’s. Ook met de trein geraak je vrij eenvoudig bij de Indoor Kermis. Zo ligt treinstation Apeldoorn De Maten op maar twee minuten lopen van de locatie. Ook de Koningskermis die plaatsvindt op het Marktplein in Apeldoorn is goed bereikbaar per trein, aangezien het treinstation van Apeldoorn ook op loopafstand van deze locatie in de binnenstad is gelegen. Parkeren is mogelijk in een van de parkeergarages of parkeerterreinen in de stad, houd wel rekening met parkeerkosten.

Kermis compilatie