Kalender » Kermis Nijmegen 2016

Kermis Nijmegen: juni en oktober 2016

najaarskermisnijmegen.jpg

Vrolijke lampjes, vele decibellen en topvermaak. Van 4 tot en met 12 juni 2016 is het tijd voor de Voorjaarskermis van Nijmegen en van 1 tot en met 9 oktober 2016 vindt de Najaarskermis plaats. Zowel de Voorjaarskermis en de Najaarskermis van Nijmegen zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Kom alles te weten  over de Nijmeegse kermis en zorg dat je erbij bent.

Voorjaarskermis Nijmegen 2016

Begin juni is het weer tijd voor de Voorjaarskermis van Nijmegen. De Voorjaarskermis staat gepland van zaterdag 4 tot en met zondag 12 juni 2016. De locatie waar het spektakel zal plaatsvinden is op het Plein 44 in de Nijmeegse binnenstad. 

Najaarskermis Nijmegen 2016

Kermis Nijmegen vindt plaats in een lintvormig gebied dat onder andere het centrum, Plein 44, Marienburg, Kelfkensbos, het Valkhof en de Waalkade beslaat. Snelheidsduivels vinden er beangstigend snelle attracties, maar ook liefhebbers van nostalgische (kinder)attracties kunnen hun hart ophalen. En dan is er uiteraard nog vermaak in de vorm van optredens, terrassen, eettentjes, enzovoorts. De Najaarskermis Nijmegen 2016 is ultiem vermaak voor het hele gezin en vindt plaats van zaterdag 1 tot en met zondag 9 oktober.

Ritprijzen en kortingen

De algemene entree tot de kermis van Nijmegen is logischerwijs gratis. Voor een ritje in één van de attracties moet je een kaartje kopen. Op de woensdag heb je de kans om tegen een gereduceerd tarief de attracties te bezoeken. Dankzij de korting bedraagt de ritprijs op woensdag maar € 2,- en kinderattracties slechts € 1,50.

Openingstijden

De kermis van Nijmegen heeft iedere dag dezelfde openingstijden, namelijk van 13 tot 24 uur.

Bezoeken Kermis Nijmegen

De binnenstad van Nijmegen is tijdens de kermis het best met de trein of, wanneer je in de buurt woont, per fiets te bezoeken. Het treinstation van Nijmegen is een intercitystation waardoor er treinverbindingen zijn met grote andere Nederlandse steden. Autobezoekers moeten rekening houden met drukte op de wegen en afgesloten wegen in de binnenstad. Ook zal je parkeerkosten moeten betalen.

Sfeerbeelden