Kalender » Kermis Vlissingen

Kermis Vlissingen: 15 – 24 juli 2016

kermisvlissingen.jpg

Het toeristische Zeeland bruist vooral in de maand juli wanneer er vele duizenden toeristen aanwezig zijn. In de maand juli organiseert men ook in Vlissingen de gezellige kermis van Vlissingen. Kermis Vlissingen wordt door ongeveer honderdduizend mensen bezocht en behoort daarmee tot de grootste kermissen van de provincie. Kom meer te weten over Kermis Vlissingen 2016 waaronder informatie over openingstijden, locatie, attracties en ritprijzen, korting, programma en optredens, bereikbaarheid en hotels.

Kermis Vlissingen 2016

Kermis Vlissingen betekent kermis in de vakantieprovincie van Nederland. Gezelligheid, zon, water, lekker eten en drinken en natuurlijk bloedstollende attracties. Iedere editie weet kermis Vlissingen weer een goede mix van spektakel, nostalgie en familieattracties te strikken. In combinatie met gezellige muzikale optredens en bomvolle terrassen belooft kermis Vlissingen ook in 2016 weer een succes te worden. Bezoekers uit de stad en omliggende dorpen togen massaal naar de binnenstad van het prachtige Vlissingen. Tevens zijn er een vuurwerkavond, de bekende Blauwe maandag en de afsluitende familiedag. Kermis Vlissingen vindt plaats van vrijdag 15 tot en met zondag 24 juli 2016.

Openingstijden

De openingstijden van Kermis Vlissingen 2016 zullen als onderstaand zijn:

  • Vrijdag 15 juli: 14.00 – 24.00
  • Zaterdag 16 tot en met woensdag 20 juli: 13.00 – 24.00
  • Donderdag 21 juli: 13.00 – 01.00 (in de avond vuurwerk)
  • Vrijdag 22 tot en met zondag 24 juli: 13.00 – 24.00

 

Overigens kunnen sommige delen van kermis Vlissingen al eerdere worden gesloten.

Attractie- en ritprijzen

De kermis van Vlissingen is met recht voordelig te noemen. Zo bedraagt op de openingsdag de ritprijs van alle attracties van 14.00 tot 19.00 uur slechts € 1,-. Een deel van de kermis (Arsenaalplein en Zeilmarkt) rekent zelfs de hele kermis lang dit kortingstarief voor de attracties.

Bezoeken Kermis Vlissingen

Kermis Vlissingen vindt plaats in het centrum van de stad rondom de Vissershaven. Als locaties kunnen ruwweg de straten en pleinen Bellamypark, Nieuwendiijk, Zeilmarkt, Spuistraat, Ruyterplein en Arsenaalplein worden aangehouden. Automobilisten kunnen bezoeken op de parkeerpleinen en in parkeergarages rondom de binnenstad. Ook het treinstation van Vlissingen is niet ver weg van het kermisterrein en ligt op loopafstand. Om meerdere dagen te kunnen genieten van kermis Vlissingen en de mooie stad is het mogelijk een hotelovernachting te boeken:

Sfeer op kermis