Kalender » Kingdance Zwolle

Kingdance 2016: tickets en festivaltijden

kingdance-zwolle.jpg

Het dancefestival Kingdance vormt weer een decor waar tienduizenden bezoekers zullen genieten van dancebeats en goede DJ’s. Kingdance is een van de beste festivals op Koningsdag in het oosten van Nederland en bezoekers komen dan ook van ver naar Zwolle. Kom meer te weten over Kingdance 2016 waaronder de festivallocatie, informatie over line-up en tijden, tickets en kaartverkoop, bereikbaarheid en hotels waar overnacht kan worden.

Kingdance 2016

Kingdance is een groot Koningsdagfestival dat wordt georganiseerd in het Overijsselse Zwolle. Op Kingdance zal het natuurlijk dancemuziek zijn wat de klok slaat, vooral de stromingen hardstyle en house worden volop gedraaid. In totaal zijn er twee area’s en zullen er enkele tientallen DJ’s en groepen optreden. Area 1 is er voor de housemuziek, area 2 voor de muziekstroming Raw / Hardstyle. Kingdance is een evenement voor alle leeftijden, wat vrij uniek is voor dancefestivals. Kingdance vindt plaats op woensdag 27 april 2016.

Line-up en festivaltijden

De line-up van Kingdance Zwolle is te raadplegen via de website van het dancefestival. De festivaltijden zijn als volgt:

  • Aanvang Kingdance: 14.00 uur
  • Sluiting Kingdance: 24.00 uur

Tickets en kaartverkoop

Tickets voor Kingdance Zwolle kunnen worden gekocht via de website van het evenement of bij de winkels van Primera. De vroege boekers ontvangen een korting op hun entreetickets. Zo kost een early bird ticket slechts € 5,- terwijl een discount tickets maar € 10,- per persoon kost.

Bezoeken Kingdance

Kingdance vindt plaats op het terrein Grote Voort wat niet ver van het centrum van Zwolle is gelegen. Het evenemententerrein biedt ruimte aan maar liefst 30.000 bezoekers. Je kunt je navigatie overigens gewoon instellen op Grote Voort, waarna borden de weg zullen wijzen. Ook met het openbaar vervoer kan je Kingdance bezoeken, zo ligt het treinstation van Zwolle bijvoorbeeld op loopafstand. Als je na afloop wilt overnachten in Zwolle is dit mogelijk in één van de vele hotels in de stad: