Kalender » Lakedance 2016

Lakedance Aquabest – 11 juni en 13 augustus 2016

lakedance.jpg

Lakedance is een lekker zomers dancefestival aan de boorden van het kunstmatige meer Aquabest op de grens van Best en Eindhoven. Lakedance vindt tweemaal per jaar plaats, de eerste editie op 11 juni en de tweede editie in 2016 wordt georganiseerd op 13 augustus. Op Lakedance zal je misschien niet de allerbekendste DJ’s ter wereld aantreffen, maar de meesten hebben wel enige naam gemaakt. Lakedance is vooral een dancefeest waar een op en top zomersfeer hangt.

Lakedance 2016

Bezoekers van Lakedance zullen beamen dat er weinig dancefestivals zijn waar een meer relaxte sfeer hangt dan op Lakedance. Ongetwijfeld speelt de omgeving aan het water van Aquabest hierbij een rol. Ook de fantastische aankleding zorgt voor onvergetelijke herinneringen. En dan is er nog uiteraard de muziek die zomers van aard is, uiteraard voorzien van een lekkere beat. Voor de danceliefhebbers is er voldoende keuze dankzij het totaal van vijf podia en bijna vijftig DJ’s. In 2016 vindt Lakedance plaats op zaterdag 11 juni en zaterdag 13 augustus.

Openingstijden en line-up

De poorten van het recreatiegebied waar Aquabest plaatsvindt openen om 13.00 uur de deuren. Om 23.00 is het festival weer ten einde, uiteraard voorzien van een spetterend vuurwerk. De line-up en timetable van Lakedance vind je op de website van het dancefestival.

Ticketverkoop

De entree voor Lakedance kost € 38,50. Als je in één jaar beide edities van het dancefestival bezoekt kan je een combiticket kopen wat € 65,- kost. Op Lakedance wordt er een heus VIP-dek opgetuigd waar je plaats kunt nemen wanneer je VIP-kaarten koopt. Een reservering kan worden gemaakt via vip@firstvision.nl

Bezoeken Lakedance

Aquabest ligt deels in Best, deels in Eindhoven en aan de snelweg A2. Vlakbij zijn ook andere bekende snelwegen als de A58, A50, A67, enzovoorts gelegen. Vanuit welke richting je dus ook komt, Lakedance is vrij eenvoudig te bereiken met de auto. De parkeerterreinen bereik je het snelst door via de A50 afslag 6 te nemen en de P-borden te volgen. Met het openbaar vervoer reis je naar het treinstation van Best. Dankzij pendelbussen wordt je naar het festivalterrein gebracht. Na een lange dag dansen is neerploffen in een hotelkamer in de buurt ook een goede optie: