Kalender » Paaskermis Deventer

Paaskermis Deventer: 7 - 17 april 2017

04ed361d8dab4e09b9c64a5941224d53.jpg

Liefhebbers van kermissen kunnen in de stad Deventer genieten van de Paaskermis die er plaatsvindt. De Paaskermis is een van de vroegste kermissen in 2017 die op de agenda staat uit de regio. Paaskermis Deventer betekent anderhalve week volop vermaak voor de hele familie, ook gedurende het lange Paasweekend. Kom alles te weten over Paaskermis Deventer 2017 waaronder de attractie- en ritprijzen, het programma, de openingstijden en hoe je de Paaskermis van Deventer kunt bereiken.

Paaskermis Deventer 2017

De Paaskermis in Deventer biedt geweldig vermaak voor jong en oud in de vorm van attracties. De heerlijke kermissfeer vol geluid, licht en geuren van lekkernijen is ongeëvenaard. Maar er zal ook aanvullend entertainment zijn, denk aan bijvoorbeeld muzikale optredens die op het programma staan. Het programma is te raadplegen via de website van Kermis Deventer. De volgende editie van Paaskermis Deventer staat op het programma van vrijdag 7 tot en met maandag 17 april 2017. De maandag 10 en dinsdag 11 april 2017 is de Paaskermis gesloten. Maandag 17 april is tweede Paasdag.

Openingstijden

De Paaskermis in Deventer is een festijn dat ongeveer anderhalve week duurt en is op vrijdag en zaterdag geopend van 14 tot 24 uur. Op maandag, woensdag, donderdag en zondag is de kermis geopend van 14 tot 23 uur. Alleen op maandag 10 en dinsdag 11 april is de kermis gesloten. Deze tijden zijn overigens de openingstijden van de kermis, de tijden van bijvoorbeeld horecagelegenheden kunnen afwijken.

Attractie- en ritprijzen

Paaskermis Deventer rekent verschillende prijzen voor de attracties. De grotere en snellere attracties kosten € 3,- per ritje. Attracties voor de hele familie kosten € 2,50 en kinderattracties slechts € 2,- per ritje. Ook voor behendigheidsspellen geldt het lage tarief van € 2,-. Deze prijzen betreffen overigens de maximumprijzen, in de praktijk zullen er dus ook attracties nog voordeliger zijn. De openingsdag is Eurodag wanneer het gros van de exploitanten verplicht is aanvullende kortingsacties te organiseren.

Bezoeken Paaskermis Deventer

De Paaskermis wordt buiten het centrum van Deventer georganiseerd aan het evenemententerrein aan de Roland Holstlaan. In deze omgeving zal er voldoende parkeergelegenheid worden gecreëerd die je kunt vinden middels bewegwijzering. Het openbaar vervoer is er in de vorm van de bushalte aan de Joost van den Vondellaan. Een leuk idee is om een langer verblijf te boeken in Deventer en een hotel te boeken:

Zomerkermis Deventer 2017

Deventer heeft behalve de Paaskermis nog een kermis van formaat binnen de stadsgrenzen. Van zaterdag 3 tot en met zondag 11 juni 2017 vindt de Zomerkermis plaats in het centrum van de stad. Deze kermis is te vinden op de locaties Grote Kerkhof, Brink, Noordenbergsingel en Nieuwe Markt.