Kalender » Rock Herk 2016

Rock Herk 2016 - Park Olmenhof Herk-de-Stad

rockherk.jpg

In Herk-de-Stad wordt op 15 en 16 juli 2016 weer Rock Herk georganiseerd. Het tweedaagse festival biedt zoals de naam al verduidelijkt genoeg stevige rockmuziek. Maar ook danceliefhebbers komen aan hun trekken. Het Olmenhof park is de plek waar je moet zijn als je Rock Herk wilt bijwonen. Dankzij de lage entreeprijzen is de drempel laag om onvervalst te komen rocken op dit gezellige festival.

Rock Herk 2016

Tijdens het rockfestival zijn er twee podia in gebruik, je hebt dus de keuze welk optreden je wilt bijwonen. Behalve rockmuziek wordt er ook dancemuziek gedraaid. Zoals ieder jaar weer staan er behalve jong talent ook enkele grote namen op het affiche. De volgende editie van Rock Herk is op vrijdag 15 en zaterdag 16 juli 2016.

Openingstijden

Het festivalterrein van Rock Herk is open gedurende de volgende openingstijden:

  • Vrijdag: 15.30 - 02.30 uur
  • Zaterdag: 13 - 02.30 uur

 

De kassa is dagelijks geopend van 10 tot 02 uur. Het campingterrein opent de deuren op vrijdagochtend om 10 uur en sluit op zondag om 12 uur.

Tickets

In de voorverkoop kost een entreebewijs voor Rock Herk € 18,- voor de vrijdag en € 20,- voor de zaterdag. Om beide dagen Rock Herk bij te kunnen wonen betaal je € 30,-. Aan de kassa kosten de verschillende dag- en combitickets € 4,- extra. Dit betekent dus dat een dagticket op vrijdag € 22,- en op zaterdag € 24,- kost. Een combiticket is dan weer € 34,- per kaartje. Wie geld wil besparen doet er dus verstandig aan om vroegtijdig kaarten te kopen.

Bezoeken Rock Herk

Het evenement vindt plaats in Herk-de-Stad wat in Belgisch Limburg ligt. De festivallocatie ligt aan de Sint-Truidenerweg. Het is mogelijk om te parkeren op de parkeerplaats aan de Houwijkerstraat. Het is vanaf het parkeerterrein enkele minuten lopen tot aan Rock Herk. Als je de trein neemt is het treinstation van Hasselt het station van waaruit je per bus Rock Herk bereikt.